Legendarna Poljakinja zatekla lopova, pa ga isprebijala i zadržala dok nije došla policija! "Idem u MMA kad završim karijeru"

11.06.2022

10:20

0

Ona je najbolja u istoriji atletike, ali nije joj strano ni da zamahne rukom ako treba

Legendarna Poljakinja zatekla lopova, pa ga isprebijala i zadržala dok nije došla policija! "Idem u MMA  kad završim karijeru"
anita vlodarčik - Copyright instagram/Anita Wlodarczyk

Najbolja bacačica kladiva svih vremena, Poljakinja Anita Vlodarčik ponovo je oduševila javnost, ali ne na sportskom borilištu. Nakon što je legendarna olimpijka jesenas tražila kladivo da se obračuna sa albanskim huliganima koji su napadali zemljake, sada je na delima pokazala koliko je jaka.

Neki nesrećnik je probao da joj obije auto, ali je Anita natrčala na vreme, savladala ga i zadržala dok nije došla policija. Nažalost, tom prilikom je povredila mišić, ali to je nije sprečilo da se pohvali na Instagramu.

- Dragi prijatelji, neko mi je obijao auto. Sama sam uhvatila lopova i predala ga policiji. Nažalost, platila sam to povredom mišića. Operacija je u ponedeljak. Hvala policiji na brzoj intervenciji – napisala je ona.

Vlodarčikova u avgustu puni 37 godina, a zna i sama da joj je kraj atletske karijere blizu, pa je tako, verovatno u šali, rekla šta planira da radi posle bacanja kladiva.

- Kad završim karijeru, verovatno ću se boriti u MMA kao naša šampionka Joana Jedžejček, jer sam izudarala lopova.

 

 

Anita Vlodarčik je trostruka uzastopna olimpijska pobednica (2012, 2016. i 2020.) i prva žena u istoriji koja je kladivo bacila preko 80 metara.

Vlasnica je ženskog svetskog rekorda od 82,98 metara, a po opštem mišljenju je najbolja žena koja je bacala kladivo svih vremena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike