Preminuo mladi hrvatski rukometaš: Okolnosti još uvek nisu razjašnjene

08.04.2022

11:29

0

Tuga

Preminuo mladi hrvatski rukometaš: Okolnosti još uvek nisu razjašnjene
Denis Tot - Copyright Printscreen/Instagram_Denis Tot

Hrvatski rukometaš Denis Tot, preminuo je u Severnoj Makedoniji, nakon što je, prema informacijama iz regiona, brutalno pretučen.

On je bio u komi, ali, prema prvim informacijama, povrede bile preteške, pa lekari uprkos naporima nisu uspeli da se izbore za njegov život.

Prema nezvaničnim informacijama, on je brutalno pretučen u jednom noćnom klubu, odakle su kasnije izbrisani snimci sa nadzornih kamera.

 

 

U međuvremenu, oglasili su se iz tamošnje policije i kliničkog centra, koji su pak imali nešto drugačije informacije.

- Ministarstvo unutrašnjih poslova obavestilo je javnost da je juče (07.04.2022.) u 04:11 iz Kliničkog centra u SIA Skoplje dojavljeno da im je D. T. dovezen bez svesti, bez vidljivih tragova nasilja, te mu je odmah ukazana pomoć. SIA Skoplje preduzima mere za rasvetljavanje slučaja i o tome ćemo na odgovarajući način izveštavati javnost - stoji u saopštenju MUP-a, prenose tamošnji mediji.

Iz bolnice su pak potvrdili da se Denis bori za život.

- Rukometaš je u kritičnom stanju. Slobodno reci da se borimo za njegov život. Ali ono što je čudno je da nema vidljivih znakova nasilja. U našu kliniku je dovezen bez rada srca. U ovom trenutku činimo sve što možemo da mu spasimo život - rekla je dr. Mojsova u izjavi za “Fokus”.

Tot je u Butel stigao iz Ohrida, a deo karijere proveo je i u španskom klubu Ademar Leonu, austrijskom Brucku, kao i Poreču i Bjelovaru. Njegov mlađi brat, takođe je rukometaš i trenutno nastupa u Holandiji.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike