Kakav preokret u situaciji hrvatskog rukometaša! Nema tragova nasilja, a ni srčane radnje!

08.04.2022

11:14

0

Evidentno je da borba za život traje

Kakav preokret u situaciji hrvatskog rukometaša! Nema tragova nasilja, a ni srčane radnje!
Denis Tot rukomet insta - Copyright Printscreen/Instagram_Denis Tot

Nakon što su jutros stigle informacije iz Severne Makedonije da je pretučen hrvatski rukometaš Denis Tot koji nastupa sa skopski Butel, zvaničnicima je bilo potrebno izvesno vreme da se oglase.

I dok je brat saopštio da su roditelj već u Skoplju, gde se Denis bori za život, mediji su preneli inforamciju da se tuča dogodila u jednom noćnom klubu, a da rukometaš ima brojne prelome, te da se nalazi  u komi.

Međutim, kako sada zvaničnici ističu, Tot je bez vidljivih znakova nasilja dovezen u skopsku kliniku na reanimaciju, anesteziju i intenzivnu njegu.

Takođe, bez srčane radnje.

- Ministarstvo unutrašnjih poslova obavestilo je javnost da je juče (07.04.2022.) u 04:11 iz Kliničkog centra u SIA Skoplje dojavljeno da im je D. T. dovezen bez svesti, bez vidljivih tragova nasilja, te mu je odmah ukazana pomoć. SIA Skoplje preduzima mere za rasvetljavanje slučaja i o tome ćemo na odgovarajući način izveštavati javnost - stoji u saopštenju MUP-a, prenose tamošnji mediji.

Iz bolnice su pak potvrdili da se Denis bori za život.

- Rukometaš je u kritičnom stanju. Slobodno reci da se borimo za njegov život. Ali ono što je čudno je da nema vidljivih znakova nasilja. U našu kliniku je dovezen bez rada srca. U ovom trenutku činimo sve što možemo da mu spasimo život - rekla je dr. Mojsova u izjavi za “Fokus”.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike