Beogradska čarolija Rohasove: Odletela na 15,74 metara, a ni sama ne zna kako

20.03.2022

13:24

0

Autor: 24sedam

Venecuelanka zahvalna legendarnom Ivanu Pedrosu za svoj uspeh

Beogradska čarolija Rohasove: Odletela na 15,74 metara, a ni sama ne zna kako
rohas2 - Copyright Tanjug/AP

"Nova-stara" vlasnica svetskog rekorda u troskoku za atletičarke, Julimar Rohas kaže da u Beogradu na Svetskom atletskom prvenstvu u dvorani živi svoj najlepši san. Venecuealnka još nije svesna kako je doskočila na 15,74 metara i ističe da je samo slušala savete svog trenera Ivana Pedrosa:

- Pre svega, želim da kažem da sam veoma srećna što sam ovde i što imam priliku da pričam sa vama. Sve je bilo kao san, celi ovaj dan je bio kao da sanjam, živela sam svoj san. Moj trener i ja smo danas došli sa planom da se zabavimo i tako je i bilo, ja sam u odličnoj formi, pravila sam greške u prvih par skokova, ali sam kasnije to ispravila. Ivan (trener) i ja smo kao jedna osoba, jako smo povezani - rekla je Rohasova, a zatim je nastavila da veliča značaj legendarnog Kubanca Ivana Pedrosa:

 

 

- On zna šta ja mislim, ja znam šta on misli i on zaslužuje sve počasti isto kao i ja. Jako jako sam srećna zbog ovog rezultata! Reći ću vam iskreno da ne znam šta sam uradila drugačije u poslednjem skoku. Moram prvo da pogledam poslednji skok kako bih videla koju sam pripremu uradila i kako bih mogla da vam odgovorim na ovo pitanje. Samo sam slušala sve savete koje mi je trener davao i to je bila savršena priprema.

Rohasova je i pre beogradskog skoka bila vlasnica rekorda u dvoranskim uslovima. Ona je u Madridu pre dve godine trijumfovala sa 15,43 metara.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike