Zbog ovoga je atletika kraljica sportova! Italijan u foto-finišu postao najbrži čovek sveta, pa na srpskom poručio: Hvala Beograde!

19.03.2022

20:40

0

Autor: 24sedam

Marsel Džejkobs pobedio za tri hiljaditinke ispred Amerikanca Kolmana

Zbog ovoga je atletika kraljica sportova! Italijan u foto-finišu postao najbrži čovek sveta, pa na srpskom poručio: Hvala Beograde!
0MAR53 - Copyright MN Press

Navijači koji su večeras bili u beogradskoj Areni, ili oni koji su dešavanja sa planetarnog šampionata pratili kraj malih ekrana, mogli su iz prve ruke da se uvere zbog čega atletiku nazivaju kraljicom sportova.

Italijanski atletičar Marsel Džejkobs osvojio je zlatnu medalju u trci na 60 metara, tako što je u foto-finišu pobedio američkog rivala Kristijana Kolmana.

Italijan i Amerikanac priredili su pravi užitak ljubiteljima atletike. Iz srpske prestonice u svet je otišla slika maestralne trke u kojoj je Džejkobs slavio za tri hiljaditinke ispred Kolmana, s vremenom 6.41 sekundi.

Iako je samim činom pobede Italijan pobrao simpatije u najvećoj dvorani na Balkanu, malim gestom uspeo je dodatno da razgali navijače u Areni, izjavivši posle trke na srpskom jeziku:

- Hvala Beograde, hvala.

Bronzana medalja je pripala Amerikanacu Marvinu Brejsiju, koji je imao vreme 6.44 sekunde.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike