Srbija dobila sportski centar kakav još niste videli! Drugi korak već postavlja standarde

17.01.2022

15:14

0

Drugi korak, poseduje tehno bodi inovativne uređaje sa biomedicinskim senzorima

Srbija dobila sportski centar kakav još niste videli! Drugi korak već postavlja standarde
Remini20220117092305335 - Copyright Foto: Mega Promotion System

Protekle nedelje otvoren je najsavremeniji sportski centar u Srbiji, kakav još nije viđen na ovim prostorima. 

Najmodernija oprema i stručno osposobljen tim ljudi bili su deo prethodno petogodišnjeg projekta, koji je danas uspešno realizovan.

Predsednik sportskog centra Stefan Đurđević, za emisiju DIREKT kaže, da se u Srbiji konačno moralo dogoditi ovako nešto.

- Srbija sada ima pravo mesto sa najsavremenijom opremom za poboljšanje performansa sportista, mesto za rehabilitaciju, ali i stručan kadar koji će na najbolji način pružiti podršku svakome ko bude posetio ovaj centar - kaže Đurđević

Drugi korak, poseduje tehno bodi inovativne uređaje sa biomedicinskim senzorima, koji omogućavaju brojna testiranja nakon kojih se uz izvršen pregled, sumiraju rezultati i pravi plan povećavanja sportskih performansa ili same rehabilitacije. 

Uz statičke i dinamičke vežbe različitih sprava za testiranje i poboljšavanje performansa sportista, Drugi korak poseduje i deo za hidroterapiju i rehabilitaciju koji ovaj centar čini jedinstvenim, na ovim prostorima.

Šta sve poseduje ovaj sportski centar, kako je nastao, ko je stručni tim i ko ga posećuje, saznajte ponedeljkom od 22h na Arena Fight kanalu ili Instagram stranici Drugi korak.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike