Orlovi i trikolori već nezadovoljni: Kako uopšte da igramo prvenstvo u ovom haosu

13.01.2022

12:31

0

Evropsko prvenstvo u rukometu počinje večeras, ali uslovi u Mađarskoj nisu zadovoljili

Orlovi i trikolori već nezadovoljni: Kako uopšte da igramo prvenstvo u ovom haosu
20160117mmSrbFra16 - Copyright MN Press

Evropsko prvenstvo u rukometu počinje danas u Slovačkoj i Mađarskoj, a od dolaska ekipa u hotele, stigao je priličan broj žalbi na račun organizacije.

Srbija i Francuska, koje će igrati u Segedinu, nezadovoljne su uslovima, te su ukazale na niz propusta organizatora koji bi mogli da ugroze zdravlje igrača i članova stručnih štabova ekipa.

Najglasniji kritičar bila je prva zvezda "trikolora" Nikola Karabatić, kome je zasmetalo što sa rukometašima u istom hotelu borave i ostali gosti, koji se pritom ne pridržavaju kovid protokola.

- Bili smo začuđeni, pa čak i šokirani što vidimo goste hotela bez maski. I još bi trebalo da jedemo zajedno sa njima - kazao je Karabatić, dok ništa blaži nije bio ni selektor Srbije, Toni Đerona.

- Haotična organizacija Eura. Turisti bez maski u istim prostorijama s reprezentacijama, nema testova za sve ekipe, kasni se sa testovima. Trebalo je da se testiramo u 8:45 ujutru, čekamo skoro dva sata. Neki igrači su već zaraženi… Kako ovo uopšte igrati - poručio je selektor "orlova“.

Evropsko prvenstvo u rukometu na programu je od 13. do 30. Januara, a naša selekcija takmičenje otvara večeras od 18 časova, duelom sa Ukrajinom.

U grupi sa Srbijom se još nalaze i Francuska i Hrvatska, koji svoj meč igraju od 20 časova i 30 minuta.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike