Bizarni skandal kakav američki sport ne pamti! Osuđivani igrač lažirao vakcinaciju, vratio se na teren, pa zabezeknuo ceo svet! (VIDEO)

02.01.2022

20:37

0

Liga zaista ne pamti da se ovako nešto desilo, igrač je verovatno završio svoje u klubu

Bizarni skandal kakav američki sport ne pamti! Osuđivani igrač lažirao vakcinaciju, vratio se na teren, pa zabezeknuo ceo svet! (VIDEO)
braun - Copyright Printscreen/Twitter

Večeras smo videli bizaran i do sada stvarno neviđeni skandal u NFL: Problematični igrač Tampa Beja, Antonio Braun je u sred utakmice skinuo dres i opremu i napustio teren!

Trenutno možda i najveći skandal-majstor američkog fudbala zaigrao je ponovo nakon što je tokom decembra bio suspendovan jer je lažirao svoj vakcinalni status.

On je danas protiv Njujork Džetsa skinuo štitnike za ramena, dres, zatim majicu i rukavice, koje je bacio u publiku, a onda je protrčao preko terena i mahao publici. Sve se to dešavalo tokom treće četvrtine i apsolutno je neshvatljivo.

Pogledajte:

 

 

Ovaj 33-godišnji vajd risiver ima jako dugačak spisak prekršaja u NFL. Dok je igrao za Stilerse, 2018. godine, bacao je nameštaj sa 14. sprata i zamalo pogodio dvogodišnje dete; vozio je preko 165 na sat u predrađu Pitsburga. Sa porodicom deteta se nagodio van suda.

Bivši trener Britni Tejlor ga je optužila za seksualni napad 2019, ali zbog toga nije procesuiran. Kasnije ga je još jedna žena optužila za seksualno uznemiravanje. Braun se našao na udaru policije jer nije platio račun za lekara. Prošle godine je policija iz njegovog rodnog grada prestala da ga koristi kao zaštitni znak u dečijem programu.

Samo nekoliko dana kasnije, javljeno je da su Braun i njegov saučesnik napali kamion u pokretu, zbog čega je uhapšen, a posle dobio dve godine zatvora uslovno i 100 sati društveno korisnog rada.

Onda je ove godine lažirao da je vakcinisan. Niko nema objašnjenja zašto je danas uradio to što je uradio.

Stvarno neverovatno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike