Heroj Radničkog nakon slavlja u Kupu: Na najbolji način je završena godina (VIDEO)

28.12.2021

20:37

0

Golman Lazar Dobožanov za 24sedam izneo prve utiske nakon senzacionalne pobede

Heroj Radničkog nakon slavlja u Kupu: Na najbolji način je završena godina (VIDEO)
0MAR18 - Copyright MN Press

Vaterpolisti Radničkog večeras su stigli do prvog trofeja u sezoni. Na bazenu Milan Gale Muškatirović su osvojili Kup Srbije, pobedom nad neverovatnom ekipom Novog Beograda.

Publika na kultnom bazenu na Dorćolu uživala je u golovima, potezima reprezentativaca, preokretu i vrhunskim odbranama Lazar Dobožanova, koji je još jednom potvrdio da je stup odbrane svog tima.

- Ogromna pobeda za nas, na najbolji mogući način je završen prvi deo sezone, s obzirom da smo imali neke padove. Uspeli smo iz svega da se podignemo i da napravimo ovakav uspeh protiv ekipe Novog Beograda, koja je jedna od najboljih na svetu - kazao je najpre Dobožanov za 24sedam, pa se okrenuo utakmici:

- Utakmica kao utakmica, teška je kao svako finale. Uspeli su na početku da nametnu svoj ritam, mi da preokrenemo i da kažem da držimo pod kontrolom. Čestitam svim svojim saigračima i stručnom štabu na ovom velikom uspehu.

Svoje odlične odbrane u trenucima preokreta nije želeo da komentariše, već je istakao tim ispred pojedinca.

- Verujem u svoj tim, kao što oni veruju u mene. Tu smo svi za jednog, jedan za sve i kada je teško, zajedno se bodrimo i rastemo - naveo je na kraju Dobožanov dok je primao čestitke rivala.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike