Olimpik iz Marselja doneo odluku o budućnosti Nemanje Radonjića

17.03.2021

18:17 >> 18:42

0

Autor: Adam Štulić

Srpski ofanzivac trenutno je na pozajmici u Herti

Olimpik iz Marselja doneo odluku o budućnosti Nemanje Radonjića
Copyright Profimedia

Olimpik iz Marselja ne računa na Nemanju Radonjića. Tako tvrde pojedini francuski mediji, koji ističu da srpski reprezentativac nije u planovima sportskog sektora kluba sa “Velodroma”.

Radonjić je u zimskom prelaznom roku pozajmljen Herti, sa otkupnom klauzulom od 12 miliona evra na kraju sezone. S obzirom da ga ugovor s Marseljom vezuje do 2023. godine, čelnici Olimpika se nadaju da će tim iz Berlina iskoristiti opciju otkupa, iako to u ovom trenutku deluje malo verovatno.

Nema dileme da berlinski tim trenutno najmanje razmišlja o letnjem prelaznom roku, jer im do kraja sezone predstoji grčevita borba za opstanak u Bundesligi. Trenutno su na mestu koje vodi u baraž za opstanak, sa istim brojem bodova kao i Majnc, koji je prvi ispod crte. Pored toga, Herta je u velikoj seriji izuzetno loših rezultata sa samo jednom pobedom i dva nerešena rezultata u poslednjih 11 utakmica.

Pročitajte još

Ipak, prema pisanju marseljskih medija, čelnici Olimpika spremni su na dogovor sa kolegama iz Herete, pa se ističe da bi Francuzi pristali i na opciju plaćanja Radonjićevog otkupa na rate, što je opcija koja bi mogla celokupan posao da pogura u željenom pravcu za sve tri strane.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike