Olga Danilović o karantinu, kako su izgledali treninzi sa Đokovićem i kakav ima odnos sa medijima

30.01.2021

18:37 >> 18:43

0

Autor: Milan Nastić

Talentovana teniserka otvoreno o svemu

Olga Danilović o karantinu, kako su izgledali treninzi sa Đokovićem i kakav ima odnos sa medijima
Copyright Profimedia.rs

Srpska teniserka Olga Danilović pričala je kako je provodila vreme u Melburnu za vreme karantina, napominjući da je u slobodno vreme najviše gledala filmove.

– Pratila sam dosta emisije sa Netfliksa i neke sam tražila od prijatelja da mi pošalju. Ponovo sam gledala i „poslednji ples“, i kad vidite neke od tih zvezda kako to rade, odmah dobijem želju da izađem na teren – istakla je srpska teniserka.

Olga Danilović je otkrila koliko joj je pomogao Novak Đoković dok su trenirali zajedno na priprema i istakla da nije mogla da veruje koliko joj je vremena posvetio.

– Kada sam krenula da radim u njegovoj akademiji, nisam znala koliko će imati vremena da provodi sa mnom. Ali Novak je bio svaki dan uz mene, dosta mi je pokazivao kako da treniram, ali i o stvarima vezani za život. Mnogo mi je pomogao u svakom segmentu.

Pročitajte još

Srpska teniserka je priznala da je sa njim mogla da priča o svemu i da je čovek koji prihvata i drugo mišljenje i da nema nikakvih predrasuda zato što je najbolji na svetu.

– Svi znamo da je on najbolji na svetu, ali on je tako jedinstven i mnogo sam mu zahvalna na svemu što mi je pomogao. Sa njim možete da pričate o svemu, i on sve razume. Nije samo odličan mentor, nego i prijatelj.

Danilovićeva je istakla da je osetila napredak u svojoj igri i da se to najbolje moglo primetiti u kvalifikacijama za plasman na Australijan open.

– Vidim napredak u svojoj igri. Sa Novakom sam radila na detaljima, jer u toku sezone nemate toliko vremena. Veoma sam zadovoljna, i to mi je dalo veliko samopouzdanje. Mnogo mi je značilo kad mi kaže da sam nešto dobro uradila, tada sam se osećala neverovatno. Učio me je da je sve bitno, da nije važna samo teretana i fizička snaga, nego da tu ima mnogo segmenata – poručila je srpska teniserka.

Pročitajte još

Ona je kazala da je mnogo znači da je napokon uspela da se plasira na grend slem, što će joj mnogo značiti u nastavku karijere.

– Već duže vreme igram kvalifikacije, čak sedam puta sam pokušala i ovo mi je prvi put da sam se domogla grend slema. Pojava na ovakvim turnirima, otvara vrata i za nastavak sezone. Mnogo sam bila srećna kada sam uspela da se plasiram na Australijan open i da se takmičim sa najboljima.

Olga Danilović je izjavila da voli da priča sa medijima i da voli da bude otvorena za novinare.

– Sećam se prvog juniorskog grend slema ovde u Melburnu i kada sam izgubila, dobila sam ponudu da uradim intervju. Nisam mogla da verujem da neko želi da priča sa mnom u tom trenutku. Volim da sam otvorena i da ne pišu da sam nečija ćerka, već da sama se probijam kao teniserka i da svojim igrama zaslužim pažnju – zaključila je Olga Danilović.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike