Odložen okršaj Partizan - FMP: Razlog već dobro poznat

23.01.2021

16:51 >> 20:28

0

Meč je trebalo da se odigra danas od 19.00

Odložen okršaj Partizan - FMP: Razlog već dobro poznat
Copyright MN Press

Košarkaški klub Partizan saopštio je da se utakmica 16. kola ABA lige sa FMP koja je bila zakazana za večeras od 19.00 neće odigrati. U saopštenju se navodi da je razlog virus korona u crno-belom taboru.

Pročitajte još

KK Partizan NIS ovim putem obaveštava javnost da je utakmica 16. kola ABA lige, Partizan NIS – FMP odložena. Nakon pristiglih rezultata testiranja na virus Kovid 19, potvrđeno je prisustvo virusa kod jednog člana stručnog štaba, dok je još pet igrača osetilo simptome. Na preporuku lekara, ekipa je odmah upućena u kućnu izolaciju. Svi članovi ekipe i stručnog štaba će biti ponovo testirani u najkraćem mogućem roku, a o rezultatima testiranja, klub će blagovremeno obavestiti predstavnike ABA lige, Evrokupa i kompletnu javnost – navodi se u saopštenju KK Partizan.

Naredni susret koji bi po rasporedu trebalo da odigraju crno-beli je okršaj sa Lokomotivom u Krasnodaru u trećem kolu Top 16 faze Evrokupu. Ta utakmica je zakazana za 27. januar, ali će se tek naknadno videti da li će i taj meč biti odložen.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike