Objavljena sramna karikatura Đokovića, i opet je autor čovek koji ga mrzi (FOTO)

09.03.2021

11:54 >> 13:55

0

Autor: D. B.

Najbolji teniser sveta predstavljen je kao čovek koga niko ne voli

Objavljena sramna karikatura Đokovića, i opet je autor čovek koji ga mrzi (FOTO)
Copyright Profimedia

Ponovo skandal u režiji karikaturiste koji se potpisuje kao “Soulcié”. Ponovo je meta njegovog ismevanja Novak Đoković. I ponovo je reč o karikaturi zbog koje će se svaki navijač najboljeg tenisera sveta ozbiljno naljutiti.

Ovaj put, tema nečega što bi trebalo da bude satirični prikaz stvarnosti je Novakov rekord od 311 nedelja provedenih na mestu broj 1 ATP liste. Ostvarenje kojim je Srbin ušao u istoriju, zbacivši Rodžera Federera sa prestola.

Novak je prikazan kao čovek koji stoji na prvom mestu pobedničkog postolja, a kome su svi okrenuli leđa uz obrazloženje da idu da gledaju Federera koji se vraća tenisu posle duge pauze.

Na taj način autor je, valjda, želelo da još jednom pokaže da Novaka niko ne voli i da nikome na svetu on i rezultati koje ostvaruje nisu bitni.

Ali izgleda da je ovo samo nastavak otvorene mržnje prema Đokoviću i nipodaštavanja svega onoga što radi čovek koji je definitivno već sada obezbedio mesto u istoriji tenisa.

Nije prošlo mnogo vremena otkako je u “Ekipu” osvanula karikatura ovog autora na kojoj je Novak predstavljen kao dvorska luda koja širi koronu. Tada je srpski teniski as nacrtan raširenih ruku sa kapom koja na sebi ima detalje karakteristične za prikaz virusa uz pitanje “Ko želi zagrljaj?”.

Pročitajte još

Na svu sreću, realnost kakvom je prikazuje ovaj karikaturista ne odgovara istini, pa je Novak dobio čestitke sa svih strana sveta.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike