Novak je insistirao da mu on postavi pitanje, usledilo je čuveno „Not too bad“: Osmeh Srbina je rekao sve (VIDEO)

09.07.2021

21:45 >> 22:15

0

Autor: Adam Štulić

Đoković je bio dobro raspoložen na konferenciji posle plasmana u finale Vimbldona

Novak je insistirao da mu on postavi pitanje, usledilo je čuveno „Not too bad“: Osmeh Srbina je rekao sve (VIDEO)
Copyright Novak Đoković foto: Printscreen/Youtube/Wimbledon

Samo još jedan korak deli Novaka Đokovića da stavi tačku na perfektne dve nedelje u Londonu. Srpski as je stigao do finala Vimbldona uz samo jedan izgubljen set, prvi na turniru, a posle pretposlednjeg meča na ovosezonskom Otvorenom prvenstvu Engleske Nole je imao razloga za osmeh.

Uprkos odličnoj igri Denisa Šapovalova, uspeo je da ga savlada u tri seta, a posebno se obradovao kada je na konferenciji za medije video starog prijatelja, koji mu samo jednom rečenicom, bez izuzetka, izmami osmeh na lice.

Pročitajte još

Drugačije nije moglo da bude ni ovoga puta. Koliko Nole ceni italijanskog novinara Ubalda Skanagatu moglo je da se vidi i po tome što je kod dame koja je vodila pres konferenciju, insistirao da mu Italijan postavi pitanje, uz očekivano „Not too bad“.

– Volim srpski džezik – „ispalio“ je Ubaldo, jer je „ušao u termin“ za novinare iz Srbije, a potom uz čuveno „nije loše“ pitao Noleta da li se seća svog prvog učešća u grend slem finalu.

– Ubaldo, bilo je to skoro pre 15 godina moj prijatelju, 2007. godine u Njujorku. Izgubio sam tri tesna taj brejka od Rodžera Federera. Da, sećam se, bio sam uzbuđen što sam u finalu, bio sam blizu, tesan meč je bio sa Rodžerom, ali verovatno nisam dovoljno verovao da mogu pobediti u momentima kada se meč lomio. Zavisi od igrača do igrača (koji igraju prvo finale). Ja sam igrao prvo finale jako mlad, Mateo je stariji, ima više iskustva igranja na Turu, ima već zapažene rezultate na velikim turnirima, pobede protiv ozbiljnih rivala. Drugačija je situacija. Ali očekujem da budem na zaista visokom nivou jer i on to pruža ovde – kazao je Nole.

Podsetimo, Novak Đoković i Mateo Beretini finalni meč igraju u nedelju od 15 časova na Centralnom terenu „Ol Ingland kluba“.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike