Novak furiozno krenuo po trofej Serbia opena

21.04.2021

15:56 >> 15:59

0

Autor: Adam Štulić

Najbolji teniser sveta bez problema preskočio prvu prepreku na beogradskom turniru

Novak furiozno krenuo po trofej Serbia opena
Copyright MN Press

Najbolji teniser sveta Novak Đoković furiozno je krenuo po trofej na Serbia openu. U drugom kolu beogradskog turnira, srpski as je za sat i osam minuta igre savladao Sunvua Kvona (6:1, ,6;3) i zakazao duel sa Miomirom Kecmanovićem u četvrtfinalu.

Južnokorejski teniser nije uspeo da pruži ozbiljniji otpor srpskom asu, koji je vidljivo želeo što pre da osigura prolazak u narednu rundu takmičenja.

Ovim duelom Novak kao da je želeo da pošalje poruku preostalim učesnicima na turniru da je maksimalno fokusiran na pokušaj da se domogne trofeja u rodnom gradu.Ni to što je meč, zbog velikog nevremena i kiše koja se “sručila” na teniski kompleks na Dorćolu, počeo sa zakašnjenjem od dva sata u odnosu na planirani termin, nije poremetilo prvog reketa planete u želji da na najbolji mogući način započne turnir.

Uvodni set je, uz dva brejka (drugi i četvrti gem) okončao za samo 29 minuta, a slično je bilo i u drugom delu meča. Jedino što je Kvon uspeo jeste da dođe do početne prednosti u drugom setu, i da potom, malo odloži kraj meča, oduzevši Novaku servis na 5:2, ali već u narednom gemu Đoković je uzvratio istom merom i bez izgubljenog poena overio prolazak u narednu rundu takmičenja.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike