Novak će koketirati sa publikom, praviće šou na Artur Ešu, Zverevu ovo nije Olimpijada

09.09.2021

14:50 >> 14:58

0

Autor: Milan Nastić

Teniska legenda Mats Vilander prednost u polufinalnu US Opena daje srpskom igraču

Novak će koketirati sa publikom, praviće šou na Artur Ešu, Zverevu ovo nije Olimpijada
Copyright Profimedia.rs

Mats Vilander ističe da je meč između Novaka Đokovića i Aleksandra Zvereva finale pre finala na US Openu.

Teniska legedna smatra da će prvi reket sveta sve uraditi da se osveti Nemcu za poraz na Olimpijskim igrama, i veruje da će dosta koketirati sa publikom, kako bi sebe još više motivisao.

Pročitajte još

– Očekujem da će Novak da kida i da igra najbolji tenis na turniru. Svestan je da je blizu istorijskog uspeha, imaće fokus 100 odsto, biće kao tigar. Pritom, publika u Njujorku mu nije bila nešto naklonjena, tako da očekujem da će praviti šou na Artur Ešu stadionu, kao što je nekad radio Džimi Konors. Mislim da će navijači uživati u svakom potezu – kazao je Vilander.

Sa druge strane, bivši švedski teniser svestan je da Zverev igra u odličnoj formi, ali da je velika razlika između Olimpijade i US Opena.

– Novak će tražiti taj izazov protiv Zvereva, ali onda treba videti da li Zverev može da digne svoj nivo jer se Olimpijske igre ne mogu porediti sa mečom u pet setova. Novakov turnir nije praktično ni počeo do ovog četvrtfinala, toliko je dobar. Aleks servira odlično, fizički je totalno spreman, igra sa više samopouzdanja, i ovo sada je neki novi Zverev, mnogo bolje igra nego prošle godine – zaključio je Vilander.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike