Ništa slično nije se desilo skoro 50 godina! Pedro kao Milko Đurovski, trese se Italija, gori Rim!

19.08.2021

06:31 >> 06:35

0

Španac postaje treći igrač u istoriji koji prelazi iz Rome u Lacio

Ništa slično nije se desilo skoro 50 godina! Pedro kao Milko Đurovski, trese se Italija, gori Rim!
Copyright Pedro Rodrigez/Profimedia

Fudbaler po imenu Atilio Feraris, za kog verovatno nikad niste čuli, uradio je to 1934. godine. Isto je napravio i Serđo Petreli 1972, a sada je skoro pola veka kasnije došao red i na trećeg.

Španski internacionalac Pedro (34) uzburkao je strasti u Italiji, a posebno u Rimu i dogovorio prelazak iz Rome u Lacio. Zanimljivo je da je u kontra smeru otišao samo Arne Selmoson davne 1958. godine.

 

Mediji u Italiji pišu da je sve dogovoreno, da će Španac potpisati dvogodišnji ugovor, te da je razlog za transfer činjenica da novi menadžer Rome Žoze Murinjo uopšte ne računa na njega.

Ali ga zato u svom timu vidi Mauricio Sari, stručnjak sa kojim je sarađivao u Čelsiju i sa kojim je osvojio Ligu Evrope.

Pročitajte još:

Imajući u vidu odnos Murinja prema njemu i činjenicu da ga Portugalac nije pozvao čak ni na predsezonske treninge, logično je da je odlučio da Romi okrene leđa, ali mu navijači “vučice” to sigurno nikad neće oprostiti. Baš kao što je navijačima Crvene zvezde i danas teško da se sete trenutaka kada je Milko Đurovski prešao u redove Partizana.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike