Nikola Lazetić ima poruku za Nemanju Vidića

22.11.2020

19:56 >> 20:01

0

Autor: Milan Nastić

Poziva bivšeg kapitena Mančester junajteda da se uključi u srpski fudbal

Nikola Lazetić ima poruku za Nemanju Vidića
Copyright MN Press

Sportski dirkektor Vojvodine Nikola Lazetić posle meča sa Crvenom zvezdom, osvrnuo se i na dešavanja u srpskom fudbalu, i prokomentarisao izjavu Nemanja Vidić gde je napao Fudbalski savez Srbije.

Nemanja Vidić žestoko po Kokezi i FSS: Sram vas bilo! Dok ne odete, nema nam napretka!

Nekadašnji fudbaler smatra da je i bivši kapiten Mančester junajteda dobro došao u FSS, ali se osvrnuo i na Marka Pantelića, zamenika predsednika Saveza, koji je odgovorio Vidiću.

– Oni su legende našeg fudbala. Dva kapitena. Njima treba dati šansu. Pantelić je već u savezu, Vidić je dobro došao. Dejan Stanković je iz blaženog života došao i uključio se u srpski fudbal, kao što sam i ja. On je odlučio da se vrati u Crvenu zvezdu – rekao je Lazetić za TV Arenu.

Pantelić odgovorio Vidiću: Kapitenu, zašto nož u leđa?!

Sportski direktor Vojvodine poziva sve koji su nešto uradili u svojim karijerama, da se aktivnije uključe u srpski fudbal.

– Pozivam sve naše fudbalere koji mogu da doprinesu da se priključe. Imamo predsednika države Aleksandra Vučića koji voli sport i aktivno pomaže fudbal. Trebalo bi svi da se uključimo kako bi naš fudbal bio tu gde zaslužuje da bude – poručio je Lazetić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tv Arena

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike