Muslin podržao Vidića: Nemanja je rekao ono što svi vide

21.11.2020

20:45

0

Autor: Adam Štulić

Muslin podržao Vidića: Nemanja je rekao ono što svi vide
Copyright MN Press

Otvoreno pismo nekadašnjeg kapitena “orlova” Nemanje Vidića izazvalo je puno pažnje u fudbalskoj Srbiji i otvorilo nove “frontove” onih koji podržavaju aktuelno rukovodstvo FSS sa onima koji se zalažu za promene.

Nekadašnji defanzivac žestoko je udario po rukovodstvu krovne fudbalske organizacije u zemlji, a s njegovim rečima složio se i nekadašnji selektor Srbije Slavoljub Muslin, koji posle razmimoilaženja s čelnicima srpske kuće fudbala nije vodio “orlove” na Mundijalu u Rusiji pre dve godine, na koji ih je odveo kroz kvalifikacije.

Pantelić odgovorio Vidiću: Kapitenu, zašto nož u leđa?!

– Nemanju zuzetno cenim kao čoveka i kao fudbalera. Podatak da je poneo i kapitensku traku Mančester junajteda, a i da je izabran za najboljeg defanzivnog fudbalera svih vremena ovog slavnog kluba, dovoljno govori o njemu – rekao je Muslin za “Novosti” i potom nastavio:

– Nije me iznenadila njegova reakcija i to otvoreno pismo. Vidić je, pre svega, izuzetno pravedan čovek. Očigledno je da ga boli sve ovo što se dešava u srpskom fudbalu. U potpunosti se slažem sa svim što je naveo u svom obraćanju fudbalskoj Srbiji – dodaje Muslin.

Dragan Simović o saopštenju Nemanje Vidića: Možda je to najava kandidature

Iskusni strateg je istakao da je odavno raskrstio s radom u srpskom fudbalu i da zbog te činjenice nema skrivene adute kada priča o aktuelnom trenutku u FSS.

– Mene odavno ne interesuje rad u srpskom fudbalu i sa te strane nemam nikakve zadnje namere kada pričam o onome na šta je Nemanja Vidić pre dva dana direktno ukazao. Ja sam sa srpskim fudbalom, dakle, završio. Ali, jednostavno, boli i mene sve ovo, kao čoveka i trenera. Apsolutno niko ne treba da sumnja u iskrenost Vidićevih reči. On je jednostavno takav, pošten do srži. Tog čoveka možeš da uzmeš pod ruku i sa njim ideš u rat – kazao je Slavoljub Muslin.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike