Nikola Jokić zna razlog poraza Denvera od Jute

08.05.2021

08:28 >> 08:29

0

Autor: Milan Nastić

Srpski centar je svestan gde su podbacili

Nikola Jokić zna razlog poraza Denvera od Jute
Copyright Profimedia.rs

Nikola Jokić je priznao da je Juta bila bolja ekipa i sve pohvale dao na račun hrvatskog košarkaša Bojana Bogdanovića koji je ubacio 48 koševa.

– Bogdanović je bio šuterski raspoložen, nismo imali rešenja za njega. Već duže vreme igra na vrhunskom nivou, još od kako su se povredili Konli i Mičel. Nije me iznenadilo, toliko dugo igra u NBA. Dati 48 poena nije mala stvar, svaka čast – kazao je Jokić.

Pročitajte još

Srpski košarkaš je priznao da su u odlučujućim trenucima, kad se lomio meč, bili van ritma.

– Tu smo bili celu utakmicu, ali kad je trebalo nismo ni dali koš ni odbranili. Čini mi se da nismo imali koncentraciju u presudnim momentima, a pritom smo imali dosta nerezonskih pasova. Moramo da budemo konkretniji sa loptom. Igrali smo protiv veoma dobrog tima. Nedostajalo im je nekoliko igrača, ali svako ko igra za njih, igra na pravi način. Pokazali smo i mi da možemo da igramo sa njima, ali smo ponovo gubili lopte i dozvolili im da pogađaju lake šuteve. Svaka utakmica protiv njih je teška – kaže Jokić.

Denver sledeći meč igra protiv Bruklina u noći između subote i nedelje.

– Čeka nas novi važan meč, u kratkom vremenskom periodu. Bruklin sjajna ekipa i to je jedan novi izazov i videćemo kako će biti u tom duelu – zaključio je Jokić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike