Kravić odgovorio na pitanje „24sedam“: Bilo bi lepo da osvojim još jednu titulu

08.05.2021

22:20 >> 06:02

0

Autor: N. St.

Srpski centar na korak do istorije

Kravić odgovorio na pitanje „24sedam“: Bilo bi lepo da osvojim još jednu titulu
Copyright Promo/FIBA/Champions league

Još jedna pobeda i istorija za Dejana Kravića. Ukoliko u finalu FIBA Lige šampiona u nedelju sa Burgosom ostvari pobedu protiv Karšijake, postaće prvi igrač ikada koji je tri puta osvajao ovo takmičenje.

Upravo je to bilo pitanje upućeno srpskom centru od strane portala „24sedam“ posle trijumfa protiv Strazbura u polufinalu (81:70).

Bilo bi zaista sjajno da se to dogodi. Ipak, ne radi se ovde samo o meni. Bilo bi lepo da osvojimo ponovo sa Burgosom, igramo za naš tim, stručni štab, za grad, navijače. Stvarno bi sjajno bilo osvojiti ponovo, ako se to dogodi onda ću razmišljati o tome i uživaću u momentu – poručio je Kravić.

Njegov tim je do trijumfa stigao posle prokreta pošto su u početkom drugog kvartala imali i 12 poena zaostatka (15:27). Sve se promenilo u drugom delu posle govora  trenera Žoana Penjaroje u svlačionici.

– Rekao nam je da je najbolja stvar iz prvih 20 minuta to što imamo minus od samo šest poena, da smo se ranije suočavali sa takvim stvarima i da se meč igra 40 minuta. Mnogo smo bolje igrali u nastavku i slavili smo – završio je Kravić.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike