Ni ćerke, ni sinovi: Najveći deo bogatstva Dijega Armanda Maradone ide u njihove ruke

15.01.2021

16:00 >> 16:10

0

Autor: D. B.

Naslednici su bili uvereni da će se opariti, ali su zaboravili na jedan važan detalj iz života slavnog fudbalera

Ni ćerke, ni sinovi: Najveći deo bogatstva Dijega Armanda Maradone ide u njihove ruke
Copyright Profimedia

Izgleda da smo u 2021. godinu preneli jednu od najvećih misterija prethodne – koliko će novca dobiti naslednici Dijega Armanda Maradona.

Praktično od momenta kada je ikone svetskog fudbala preminula, otvorio se front među njegovim što priznatim, što nepriznatim potomcima, a njihove javne svađe izgleda da će doprineti da od svega jedino profitira Trezor Italije!

Naime, Maradona nikada nije izmirio obaveze prema državi Italiji koje su teške 31 milion evra na ime neplaćenog poreza i to iz perioda od 1985. do 1991. godine. I to će sada doći na naplatu. Tako makar misli Marselo D’Alesandro, advokat bivšeg Maradoninog zastupnika Matijasa Morle.

Pročitajte još

– Sva ta javna priča naslednika oko poretanja ostavinskog postupka dovešće do situacija da im neće ostati mnogo novca da se namire. Neću da kažem koliko bi moglo da im ostane kada se namiri to dugovanje, ali ako bude namireno u potpunosti, neće im ostati mnogo. Znate, jedna stvar je da čovek odbija da plati nešto, nosi pare sa sobom i ne obazire se na ono što ga čeka. To rade ljudi koji duguju porez. Ali, italijanski Trezor će tražiti da se namiri. I to će tražiti svih 31 milion koliko im je Dijego dugovao. Teško da možete da očekujete od nekog sudije da izađe i da kaže “ma zanemarićemo to, neka čekaju Italijani”. Valjda je svim Dijegovim naslednicima jasno da im neće mnogo ostati očevog novca – objasnio je D’Alesandro gostujući na kanalu 13.

Dakle, od svih onih koji su mislili da će da se “opare” posle Maradonine smrti izgleda da će jedino to uspeti država Italija. I to zbog duga koji je nastao pre više decenija.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike