"Neshvatljivo... Počivaj u miru šefe", "Zbogom izuzetni čoveče", "Tuga i neverica"...

15.12.2020

09:24 >> 09:36

0

Autor: D. B.

Fudbalska Srbija tuguje

"Neshvatljivo... Počivaj u miru šefe", "Zbogom izuzetni čoveče", "Tuga i neverica"...
Copyright MN Press

Kakav je Zoltan Sabo bio čovek možda najbolje govori činjenice da je preteklo tek nekoliko momenata od kada je stigla vest o njegovoj smrt do trenutka kada su se oglasili klubovi u kojima je kao igrač ostavio dubok trag.

Iz Vojvodine za koju je igrao od 1992. do 1996. godine i u čijem dresu je upisao 114 utakmica, a u kojoj je radio u dva navrata i kao pomoćni trener, stigle su potresne reči:

– Napustio nas je izuzetan čovek i sjajan trener, koji će zauvek ostati u srcima svih onih koji su ga poznavali. Njegovoj porodici, prijateljima, nekadašnjim saigračima, fudbalskom klubu TSC, kao i čitavoj fudbalskoj Srbiji, FK Vojvodina izražava svoje iskreno i duboko saučešće.

Partizan, tim u koji je Sabo stigao upravo iz Novog Sada, pokušao je da opiše sa kakvom tugom se suočvaju svi u Humskoj.

Klub koji je sa Sabom na klupi uspeo da se vine do evropske scene, TSC, sumirao je sve u samo nekoliko rečenica koje će sigurno odjekivati tokom ovog tmurnog dana.

– Fudbalski klub TSC ostaje potresen gubitkom izuzetnog čoveka, koji je dao ogroman doprinos napretku našeg kluba i istorijskom plasmanu u Superligu Srbije u prvoj sezoni u kojoj je vodio prvi tim. Uz duboko poštovanje, FK TSC izražava saučešće porodici Zoltana Saboa – navodi se u saopštenju kluba.

Datum i mesto sahrane Zoltana Saba biće naknadno saopšteni.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike