Transfer bomba u najavi: Zvezda se dogovorila sa napadačem iz lige petica, stiže za Ligu šampiona

03.07.2021

19:36 >> 19:39

0

Došlo već nekoliko igrača

Transfer bomba u najavi: Zvezda se dogovorila sa napadačem iz lige petica, stiže za Ligu šampiona
Copyright MN Press

Crvena zvezda je nastavila sa angažovanjem pojačanja za sezonu pred nama. Danas je povrđen dogovor, odnosno dolazak Ohija Omožijuanfa, kao i angažman Petra Stanića.

Novi igrač u ekipi Dejana Stankovića biće i Lois Dioni koji bi trebalo da bude alternativa za Aleksandra Prijovića čiji transfer nije realizovan.

Prema saznanjima Monda, reč je 28-godišnjem napadaču Anžea, kluba koji je (za sada) izbačen iz Lige 1 zbog kršenja finansijskog fer-pleja, a koji želi da rastereti budžet za plate.

Nedavno su uspostavljeni prvi kontakti Zvezde i francuskog napadača, poreklom sa Martinika, a kako je potvđeno – Dioni želi da dođe u Beograd.

Trenutno je preostalo još samo da se definiše model po kojem bi došao. Da li će odmah biti plaćeno obeštećenje za njega ili verovatnije pozajmica kao u slučaju Dijega Falćinelija, ali je to trenutno manja prepreka jer pregovori idu u dobrom smeru.

Sve tri strane zainteresovane su da se posao što pre završi, pa će tako Dejan Stanković imati kompletiran tim za Evropu i pre nego što počnu kvalifikacije. Prethodne sezone je u elitnom rangu francuskog prvenstva postigao pet golova, a prethodno je igrao i za Sent Etjen, Bristol siti, Dižon i Nant.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike