Ne znam šta me očekuje, ovo mi je prvi put: Srpkinja želi da ide do kraja u Tokiju

23.07.2021

12:09

0

Strelkinja Jasmina Milovanović spremna za Olimpijske igre

Ne znam šta me očekuje, ovo mi je prvi put: Srpkinja želi da ide do kraja u Tokiju
Copyright www.serbianshooting.rs

Srpski olimpijski tim ima mnogo iskusnih reprezentativaca, ali i onih kojima će Olimpijske igre u Tokiju biti prve u karijeri. Takav je slučaj i sa Jasminom Milovanović, našom strelkinjom koja će pištoljem pokušati da upuca neki vrhunski rezultat.

Jasmina je deo tima Srbije postala u septembru 2019. godine, kada je u Rio de Žaneiru osvojila bronzanu medalju na Svetskom kupu. Tada je zapravo shvatila koliko može.

– Do tada mi je malokalibarski pištolj bio jača strana. Rezultat, medalja i kvota u Rio de Žaneiru su mi ulili novo samopouzdanje, videla sam da mogu da se nosim sa najboljima na svetu i vazdušnim oružjem – kaže Jasmina, pa dodaje:

– Mislim da sam pred Igre u podjednakoj formi i vazdušnim i MK pištoljem i da imam šanse da i jednim i drugim oružjem ostvarim dobar rezultat. Na meni je da sve odradim kako treba i ispunim svoja očekivanja. Kao i svakom olimpijcu želja mi je da idem do kraja, da se borim za medalju. Međutim, s obzirom da nikad do sada nisam učestvovala na Olimpijskim igrama ne znam šta me očekuje, verovatno ću biti pod pritiskom. Ali, bitno je da se usredsredim samo na takmičenje, da svoje zadatke odradim najbolje moguće, pa ćemo videti za šta će to biti dovoljno.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike