Navijači hteli da linčuju sudiju, on izvukao pištolj i PUCAO! Nestvarna scena iz Hondurasa (VIDEO)

18.08.2021

16:42 >> 19:18

0

Autor: Adam Štulić

Niže lige u Srbiji, srećom, još nisu ni blizu ovog nivoa…

Navijači hteli da linčuju sudiju, on izvukao pištolj i PUCAO! Nestvarna scena iz Hondurasa (VIDEO)
Copyright Printscreen/Youtube/45TV El Canal De Los Ceibeños

Zamislite da ste fudbalski sudija, pakujete se za odlazak na utakmicu i preslišavate se: odeća – tu, kopačke – tu, pištaljka – tu, pištolj – gde sam stavio pištolj? Aha, evo ga… Sve je u torbi, idemo…

Ovako je nekako, verovatno, tekao monolog arbitra jedne utakmice niže lige u Hondurasu, koji je, sigurno poučen nekim ranijim, ličnim ili iskustvom svojih kolega, odlučio da je neophodno da na jedan sportski događaj ponese i dodatnu opremu u svrhu samoodbrane u slučaju da dođe do (ne)predviđenih okolnosti.

Kada bi ga neko video, verovatno bi pomislio da je paranoičan, ali slike koje stižu iz Hondurasa bez dileme dokazuju da je čovek bio apsolutno u pravu.

Jer, ne samo da je morao da potegne pištolj kako bi se spasao linča besnih navijača i pojedinih fudbalera, već je u jednom trenutku čak i pucao u zemlju kako bi koliko toliko nesmetano otišao na nešto sigurnije mesto – svlačionicu.

Niže lige u Srbiji, srećom, još nisu ni blizu ovog nivoa… Našim arbitrima su dovoljne brze noge i, eventualno, obližnje kukuruzište…

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike