Natho nije iznenađen igrom Rubina, ali priznaje: Ubili su nas kontrama!

21.01.2021

15:24 >> 15:36

0

Izrealac nije briljirao, iako se od njega mnogo očekivalo protiv ruskog tima

Natho nije iznenađen igrom Rubina, ali priznaje: Ubili su nas kontrama!
Copyright Promo/FK Partizan

Izraelski reprezentativan Bibars Natho još jednom je pokazao preciznost udarca sa bele tačke, ali u porazu 5:2 od Rubina teško bi mogao tim detaljem da bude zadovoljan. Jedan od najiskusnijih igrača ekipe Aleksandra Stanojevića igrao je protiv Rubina tokom svog boravaka u redovima moskovskog CSKA, pa možda i zato ističe da ga rival nije posebno iznenadio igrom:

– Igrao sam mnogo puta protiv Rubina, ali to je bilo drugačije, jer su ovo prijateljske utakmice. Nisu me iznenadili ničim posebno, jer smo znali i pre utakmice da su veoma opasni u kontranapadima ili bolje rečeno, ubili su nas sa kontranapadima. Ali, dobro je sto je ovo prijateljska utakmica, uvidećemo svoje greske, da bismo bili bolji u narednoj utakmici i nastavljamo da radimo – rekao je Natho.

Izraelac kaže da se opravdanje za lošu igru i rezultat može naći u “teškim nogama” od jakih treninga.

Pročitajte još

– Na prvom mestu je problem bio u teškim nogama, jer zaista radimo naporno. Utakmice jesu bitne, ali ne toliko rezultatski, koliko da se tokom priprema zaista jako radi da bismo bili spremni za sezonu koja praktično startuje za dve nedelje. Moramo biti spremni za prvu utakmicu. Normalno je da se na prijateljskim utakmicama prave greške, imaćemo video analizu, pa ćemo uvideti gde smo grešili i to ispraviti i biti bolji.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike