Nastavlja se sapunica "Mesi i faraonski ugovor": Najžešći kritičar odlazeće uprave moli Argentinca da ostane

01.02.2021

14:19

0

Autor: D. B.

Kako bilo ko može da kaže da je Barsa zbog Lea u finansijskim problemima, kada on donosi trećinu sveukupne zarade

Nastavlja se sapunica "Mesi i faraonski ugovor": Najžešći kritičar odlazeće uprave moli Argentinca da ostane
Copyright Profimedia

Špansko-argentinska fudbalska sapunica pod nazivom “ugovor Lea Mesija i Barselone” i dalje je tema broj jedan u medijima širom sveta.

Posle informacija koje je objavio “El Mundo” koje su otkrile detalje kako su ga nazvali “faraonskog ugovora” Lea Mesija i Barselone, reakcije kluba u kojoj je ovaj list optužen za kršenje prava o privatnosti i najavi da će advokati jednog od najboljih igrača u istoriji fudbala podneti tužbu protiv bivšeg predsednika Bertomeua, oglasio se i čovek koga mnogi vide kao budućeg prvog čoveka kluba – Đoan Laporta.

Prvi favoriti na predsedničkim izborima otkrio je da je poslao poruku Mesiju.

– Pružio sam Leu podršku i ohrabrenje. Rekao sam mu da ne obraća pažnju na to što se piše. Svi želimo da on ostane i uradićemo sve da se to i dogodi. Sve mi govori da mu je u Barsloni dobro, da želi da ostane, ali svestan sam i da moramo da napravimo tim koji može da se nadmeće za trofej u Špniji i Ligi šampiona – tvrdi Laporta.

On je uveren i da Mesijev ugovor nije razlog finansijskog kraha Barselone.

Pročitajte još

– On donosi više prihoda nego što zarađuje. Postoje analize koje kažu da je trećina svih prihoda Barselone vezana za mesija. On ne uništava klub, već su oni koji su vodili klub izgubili disciplinu, a onda i osećaj kako se vodi klub kada su prodali Nejmara 2017. godine – tvrdi Laporta.

Mesijeva sudbina u Barseloni je i dalje neizvesna. Ugovor mu ističe ovog leta, a odavno se priča kako su za njegove usluge zainteresovani Pari Sen Žermen i Mančester siti.

Instralirajte našu iOS ili android aplikaciju –  24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike