Našao svog zamenika: Bolt priznao ko je trenutno brži od njega

14.11.2020

11:57 >> 17:09

0

Autor: Milan Nastić

Jamajčanin izuzetno ceni fudbalera Ronalda

Našao svog zamenika: Bolt priznao ko je trenutno brži od njega
Copyright Profimedia.rs

Najbrži čovek na planeti Usein Bolt priznao je da bi od njega u ovom trenutku od bio brži fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo.

– Siuguran sam da bi Ronaldo bio sada brži od mene, stalno je u top formi, naporno radi svaki dan, fokusiran je, pravi profesionalac. On je super atleta i tu nema dileme da bi sada bi me sada ostavio na trci na 100 metara – kazao je Bolt.

Kakav bi to transfer bio: Kristijano Ronaldo u Votfordu!

Jamjačanin se osvrnuo i na njegovu kratku fudbalsku karijeru, igrajući u Australiji, ali je istakao da bi se bolje snašao da je igrao negde u Evropi.

– Moja želja je bila da igram u Evropi, i čini mi se da bi tamo uradio nešto više. Međutim, moj trener je smatrao da to nije dobro rešenje, jer bi bio pod većim pritiskom i ne bi mogao da se fokusiran na fudbalsku karijeru. Ostaje žal, da mislim da bi više postigao igrajući u Evropi, i imao veći uspeh – kazao je Bolt.

Inače, najbrži čovek na svetu je čak malo tenirao u Borusiji iz Dortmunda i južnoafričkom Mamelodiju, ali nije uspeo da se dokaže u fudbalu. Šansu je dobio u australijskom Central Koust Mariners, ali ni tamo se nije previše zadržao.

Jamajčanin i dalje je najbrži čovek na planeti na 10o metara, drži svetski rekord sa 9,58 sekundi. Taj rezultat je ostvario pre 11 godina na Svetskom prvenstvu u Berlinu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike