Na tribine ne mogu svi, pa je podrška stigla ispred “Pionira”: “Delije” pesmom i bakljama pozdravili crveno-bele pred meč sezone (VIDEO)

27.05.2021

18:05

0

Autor: Adam Štulić

Iznenađenje za košarkaše Zvezde

Na tribine ne mogu svi, pa je podrška stigla ispred “Pionira”: “Delije” pesmom i bakljama pozdravili crveno-bele pred meč sezone (VIDEO)
Copyright Printscreen/Youtube

Kako zbog epidemioloških mera koje su na snazi u Srbiji ne mogu da računaju na pomoć krcatog “Pionira”, navijači Crvene zvezde potrudili su se da Branku Laziću i drugovima podršku pruže dan uoči meča sezone.

U petak se u dvorani “Aleksandar Nikolić” (20.30) igra majstorica finala plej-ofa ABA lige, zbog čega je nekoliko desetina “delija” došlo ispred beogradskog hrama košarke kako bi pesmom i bakljama ulili dodatni elan izabranicima Dejana Radonjića uoči meča protiv Budućnosti.

Uz pesme I bakljadu, navijači srpskog evroligaša pozvali su Zvezdine košaraše da izađu iz dvorane u kojoj su trenirali, posle čega se okupljenima obratio kapiten Lazić.

– Znam da ove sezone niste mogli na tribine, ali ste nas bodrili od kuća – rekao je kapiten, a kada je pomenuo sutrašnji meč navijači su ga prekinuli gromoglasnom pesmom.


Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike