Na "Etihadu" se hladi šampanjac, "nula" Mančester junajteda u Londonu

28.02.2021

19:10

0

Autor: Adam Štulić

Čelsi i đavoli podelili bodove

Na "Etihadu" se hladi šampanjac, "nula" Mančester junajteda u Londonu
Copyright Profimedia

Ukoliko Mančester junajted ove sezone ostanu bez šampionske titule, a sve je izvesnije da će tako biti, jedan od glavnih razloga za to biće ziheraška igra Ole Gunara Solskjera u najvećim ostrvskim derbijima.

Po nepisanom pravilu, “đavoli” su se na utakmici protiv nekog od velikih rivala opredelio prevashodno za čuvanje svog gola, zbog čega je još jedan, u najavi veliki meč Premijer lige, završen bez pogodaka, Čelsi – Mančester junajted 0:0.

Ovaj remi nije praktično ništa doneo nijednom od dva tima, zbog čega najviše i čudi previše oprezan pristup Tuhela i Solskjera. Nerešenom ishodu derbiju u Londonu najviše se obradovao Mančester siti, koji sada gradskom rivalu beži velikih 12 bodova i nalazi se nadomak povratka šampionskog pehara na “Etihad”, dok su “plavci” propustili priliku da zauzmu mesto koje naredne sezone vodi u Ligu šampiona.

Pročitajte još

Malo toga je bilo vredno pomena tokom duela čelsija i Mančester junajteda, a meč bi verovatno otišao u potpuno drugom pravcu da je glavni arbiitar meča Stjuart Atvel, posle igranja rukom Hadsona Odoija, u 15. minutu dosudio penal za Mančester junajted.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike