Mislili su da ću umreti sa 40, a ja sam još tu: Kontroverzni Denis Rodman ponovo briljira (VIDEO)

19.08.2021

10:34 >> 10:52

0

Oduvek živi kako hoće

Mislili su da ću umreti sa 40, a ja sam još tu: Kontroverzni Denis Rodman ponovo briljira (VIDEO)
Copyright Profimedia

Svi pravi ljubitelji košarke, a posebno NBA lige, obavezno osete kako im se na usnama pojavljuje osmeh na pomen Denisa Rodmana.

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena, bez premca najkontroverzniji, ali uvek nekako posebno zanimljiv. Kako za gledanje, tako i za slušanje. Denis Rodman – na parketu uvek među najboljima. Denis Rodman – van parketa uvek među najluđima.

Takav je i u najnovijem inervjuu u kom po običaju priča o svemu bez zadrške. Petostruki NBA šampion, član Kuće slavnih jednostavno ne menja svoj način život bez obzira na reagovanje okoline. On je bio i ostao posebna i svoj.

Pročitajte još:

– Iznenađen sam što sam još tu jer je mnogo ljudi mislilo da ću biti mrtav do 40, pa do 45, 50, 55. godine. A evo ja sam napuinio 60 i skroz sam u fazonu”Vau, još sam tu”. Neko je izgleda spustio ruku na moje rame i rekao da imam još mnogo toga da uradim dok boravim na ovom svetu – ispričao je Džordan za wsvn.com.

Rodman je pet puta bio šampion NBA. Dva puta sa “lošim momcima” iz Detroita i tri puta sa Čikagom Majkla Džordana.

Na Ol staru je nastupao dva puta, ali to ga nije toliko zanimalo. Po sedam puta je bio član najbolje defanzivne petorke NBA i najbolji skakač lige. Njegov broj 10 je povučen u Detroitu.

Ipak, iako je jedan od najboljih košarkaša svih vremena, široj javnosti je poznat po ispadima van njega. Imao je problema sa zakonom i alkoholom. Njegova bivša supruga, model Karmen Elektra, sa kojom je bio u braku manje od šest meseci rekla je da “profesionalni rizik biti Rodmanova devojka”.

Čuvene su i njegove posete Severnoj Koreji i drugovanje sa njenim liderom Kim Džong-Unom, koga je nazvao “doživotnim prijateljem”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike