Milutinov krunisao ubedljivo izdanje CSKA

18.12.2020

19:06

0

Autor: Adam Štulić

Armejci u ruskom derbiju bolji od Zenita

Milutinov krunisao ubedljivo izdanje CSKA
Copyright MN Press

Ruski evroligaški derbi pripao je CSKA, koji je u Moskvi bio bolji od Zenita 83:65 (24:17, 21:24, 21:18, 17:16) uz dabl-dabl učinak srpskog centra Nikole Milutinova, koji je postigao poslednjih osam poena izabranika Dimitrisa Itudisa, overivši na taj način ubedljivo izdanje bivšeg prvaka Evrope.

Pročitajte još

“Armejci” su već u prvoj deonici, predvođeni” Džejmsom i Hiliardom stigli nadomak dvocifrenog plusa, koji su “dohvatili” serijom 8:0 u finišu prvog poluvremena (45:31) i koji su samo na momenat ispustili sredinom pretposlednjeg kvartala (51:44).

Međutim, tada je usledila još jedna serija CSKA od deset uzastopnih poena, koju su trojkama zaokružili Vojtman i Klajburn i tada je bilo jasno da će pobeda ostati u Moskvi.

Milutinov je za 27 minuta na parketu postigao 13 poena i imao isto toliko skokova. Isti broj poena imao je Hiliard, dok je najefikasniji na meču bio Majk Džejms, koji je u 20 poena ostvario šest skokova i sedam asistencija. Kog gostiju, peonterski najraspoloženiji bili su Pangos (14), Pojtres, Rivers (po 12) i Tomas (11).

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike