Miljenik navijača crveno-belih uskoro postaje slobodan igrač

04.02.2021

07:57 >> 08:44

0

Autor: D. B.

Marko Marin saznao sudbinu posle promena u klubu Vladana Milojevića

Miljenik navijača crveno-belih uskoro postaje slobodan igrač
Copyright Profimedia

Marko Marin uskoro postaje slobodan igrač! Prema informacijama koje stižu iz Saudijske Arabije Al Ahli, klub koji sa klupe vodi Vladan Milojević, i nekadašnji vezista Crvene zvezde i reprezentativac Nemačke, postigli su dogovor oko rastanka.

Dolazak, odnosno, povratak u klub Ahmeda Bamavade, čoveka koji je zamenio Tarika Kajala na mestu supervizora fudbalskog kluba uslovila je i promene u igračkom kadru. Prvi na listi za odlazak novog funkcionera bio je upravo Marin. Njegov odlazak je neophodni preduslov za dolazak Sad Natika, standardnog člana reprezentacije Iraka.

Reč je o igraču koji je član iračkog kluba Al Šorta, koji pokrivao mesta centralnog odbrambenog igrača, što je deficitarna pozicija u Al Ahliju.

Pročitajte još

Marin je stigao u Al Ahli 5. januara 2020. godine i potpisao je ugovor sa klubom do 2022. godine. Prema određenim procenama ugovor je težak 2.5 miliona evra. Tokom ove sezone odigrao je deset mečeva u kojima nije bio previše zapažen – postigao je gol i imao je asistenciju. Sve ukupno bio je akter 26 utakmica kluba iz Džede.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike