Miha otkrio kako će povratak publike na stadione uticati na fudbalere

27.02.2021

08:59

0

Autor: Milan Nastić

Srpski trener je ubeđen da će im biti potrebno vreme da se adaptiraju na nove okolnosti

Miha otkrio kako će povratak publike na stadione uticati na fudbalere
Copyright Profimedia.rs

Fudbaleri i ali i navijači su zaboravili kakav je osećaj biti na tribinama i pratiti neku utakmicu.  Kako sada stvari stoje i ova sezona će biti završena bez publike na stadionima, barem u Italiji.

Time se bavio i trener Bolonje Siniša Mihajlović koji je izjavio da će igrači imati neki vid traume kada se bude desio taj trenutak.

– Već duže vreme živimo u vanrednim okolnostima. To se manifestovalo i u sportu, gde odavno nema publike na tribinama. Kad se taj trenutak dogodi, u prvi mah videćemo kako će fudbaleri reagovati na to. Mislim da će neki igrači u početku imati čak i određenu traumu, jer samo saznanjem da će ponovo igrati pred navijačima biće za njih nešto čudno. Slično onome kad su se našli u situaciju da igraju pred praznim tribinama – istakao je Mihajlović.

Pročitajte još

Bolonja danas u 24. kolu Serije A dočekuje Lacio, a srpski stručnjak koji je inače vezan za klub iz Rima, ističe da njegova ekipa može da ostvari dobar rezultat, jer su nebesko-plavi uzdrmani ubedljivim porazom od Bajerna u Ligi šampiona.

– Videćemo, mislim da će svako igrati svoju igru, pa ko na kraju izađe kao pobednik. Biće to jedan otvoren meč, u kojem verujem da mi možemo da dođemo do tri boda. Nama u prilog ide i to što je Lacio primio četiri gola od Bajerna i sigurno da su malo poljuljani i da je taj poraz ostavio traga na njih. To može da bude naša prednost, ali isto tako ne smemo da im dozvolimo da protiv nas vrate samopouzdanje – zaključio je Mihajlović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike