Mesijeva frustracija u Barseloni je sve veća: Luise, nisi zaslužio da te ovako oteraju

25.09.2020

11:49 >> 17:32

0

Autor: Adam Štulić

Mesijeva frustracija u Barseloni je sve veća: Luise, nisi zaslužio da te ovako oteraju
Copyright Profimedia

Nema mira na “Nou Kampu”. Tek što se, teškom mukom, slegla prašina oko statusa prve zvezde tima Lea Mesija, Argentinac je ponovo uzburkao duhove u katalonskom gigantu, ovoga puta zbog načina na koji je Luis Suarez napustio klub.

Podsetimo, urugvajski napadač u četvrtak je zvanično postao fudbaler madridskog Atletika, pošto mu je prethodno i iz vrha kluba i od novog trenera Ronalda Kumana poručeno da se na njega više ne računa.

– Nisi zaslužio da odeš na ovakav način… Jedan od najvažnijih igrača u klupskoj istoriji, koji je osvajao trofeje individualno i kao deo tima. Ne da te izbace na način na koji su to uradili, ali, iskreno, ništa me više ne iznenađuje – napisao je Mesi u pismu Suarezu, dodavši:

– Biće teško ne deliti svaki dan s tobom, kako na terenu, tako i van njega. Ima mnogo stvari koje se neće zaboraviti, svaki zajedniči dan. Biće čudno videti te u drugom dresu, a još čudnije igrati protiv tebe. Želim te sve najbolje u novom izazovu, volim te mnogo. Vidimo se uskoro, prijatelju – napisao je Mesi na “Instagram” profilu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike