Mesi pobedio: Barselona ostaje bez predsednika

26.10.2020

13:13

0

Autor: Milan Nastić

Tim povodom večeras vanredna konferencija

Mesi pobedio: Barselona ostaje bez predsednika
Copyright Profimedia.rs

Da li su odbrojani dani Đozepa Bartomea na mestu predsednika Fudbalskog kluba Barselone? To ćemo znati večeras posle 19.00 časova kada je zakazana vanredna konferencija za štapmu na kojoj, prema pisanju katalonskih medija može se očekivati njegova ostavka.

Očigledno da je kapiten Barselone Lionel Mesi uticao na ovakvu odluku, jer već duže vreme jedan do uslova Argentinca da ostane u klubu da ostvaku podnese Bartomeo.

Šta se dešava u klubu, i dalje je velika enigma, pogotovo što su izbori za novo rukovodstvo zakazani za početak novembra, šta se tako brzo dogodilo u nekoliko dana da prvi čovek Barselone sazove vanrednu konferenciju na kojoj se očekuje da se povuče sa ove funkcije.

Argentinski superstar je protiv Ferncvaroša (5:1) postigao svoj 69. gol u grupnoj fazi Lige šampiona, što nikome pre njega nije uspelo.

Pokušao je Bartomeo raznim smicalicama da odloži izbore, vadeći se na koronu i da u takvim uslovima teško organizovati glasanje za njegov ostanak na čelu Barselone, ali kako stvari sada stoje, u toj nameri nije uspeo.

Ova Uprava smatra da uslovi za izbore nisu regularni zbog velikog broja zaraženih i što se on dramatično povoćeva svakodnevno, Pogootvo što postoji mogućnost da će svih 16.250 članova koji imaju pravo glasa morati lično da dođu na Kamp Nou, što se kosi sa epidemiolškim uslovima u Kataloniji.

Međutim, vlasti Katalonije su taj njihov zahtev odbile.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike