Marko Šćepović otkrio kako ga u Omoniji motivišu da daje golove

11.02.2021

17:46 >> 17:58

0

Bivši kapiten Partizana rekao šta mu je pričao trener golmana Andreas Lugridis

Marko Šćepović otkrio kako ga u Omoniji motivišu da daje golove
Copyright Printscreen/Youtube/OmoniaFC

Bivši kapiten Partizana Marko Šćepović otkrio je kako su ga u novom klubu Omoniji iz Nikozije motivisali da od starta u zeleno-beloj opremi bude efikasan.

Šćepović ističe da zasluge idu na adresu trenera golmana Andreasa Lugridisa koji je njegov učinan uporedio sa onim po čemu pamte njegovog oca Slađana:

– Trener golmana mi je pričao za mog oca pre utakmice sa Nea Salaminom. Rekao mi je da bi moj otac već imao najmanje četiri gola da je odigrao utakmica koliko i ja. Morao sam da učinim sve da dođem do toga i zato sam postigao dva gola. Sada nam dolazi meča Ermisom, pa večiti derbi sa APOEL, sa kojim igramo i u četvrtfinalu Kupa. Nadam se da ćemo se kvalifikovati za polufinale – rekao je Marko Šćepović koji sada ima učinak od četiri gola na pet mečeva.

Interesantno je da mlađi sin čuvenog centarfora Partizana igra u konkurentskoj Omoniji, dok se otac pamti kao legenda konkurentskog Apolona iz Limasola. Stariji Šćepović igrao je za Apolon od 1992. do 1996. godine, ukupno 87 utakmica na kojima je postigao čak 41 pogodak.

MN Press

Pročitajte još

Omonija i Apolon će do kraja voditi borbu za titulu prvaka u ovoj sezoni, trenutno je u prenosti tim iz Limasola za jedan bod.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike