Marko Grujić o šansama Portugalaca u Londonu: Sve je moguće u revanšu!

08.04.2021

14:29 >> 14:30

0

Vezni igrač na pozajmici iz Liverpula veruje da Porto može do iznenađenje protiv Čelsija u revanšu

Marko Grujić o šansama Portugalaca u Londonu: Sve je moguće u revanšu!
Copyright Tanjug/AP Photo/Angel Fernandez)

Srpski reprezentativac Marko Grujić zaigrao je u startnoj postavi Porta protiv Čelsija, ali i pored dobre igre na kraju meča nije imao previše razloga da bude zadovoljan. Pred revanš u Londonu “plavci” imaju velikih 2:0 prenosti iz prvog meča sa stadiona “Sančez Pichuan” u Sevilji.

Imali smo kontrolu nad igrom, ali Čelsi je bio taj koji je postigao gol. Teško je proceniti ovu utakmicu. Bilo je to nepravedno. U prvom poluvremenu smo dominirali, stvorili smo nekoliko prilika, a oni su stigli do poluvremena sa samo jednim šutem. Teško je igrati protiv ekipe koja dobro drži loptu. Iako smo pokazali da imamo isti kvalitet i da možemo biti ravnopravni u igri. U drugom poluvremenu smo stvorili nove šanse i nekoliko puta bili blizu postizanja gola, ali nam je efikasnost zakazala – rekao je Grujić.

Pročitajte još

Uprkos porazu, Grujić se ne predaje.

– Zadatak je težak, ali sve je moguće uz sjajan duh i pripremu. Sa navijačima bi bila druga priča. Ali ne možemo da se žalimo jer je to okolnost koja pogađa ne samo nas i našeg protivnika, već čitav svet.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike