Marinović zna ko igra najbolju košarku u ABA ligi

22.01.2021

12:49 >> 12:50

0

Autor: Milan Nastić

Trener Borca smatra da su Budućnost i Mornar ispred drugih

Marinović zna ko igra najbolju košarku u ABA ligi
Copyright Promo/ABA/Budćnost Voli

Trener Borca iz Čačka Marko Marinović, pred gostovanje njegove ekipe u Podgorici u 16. kolu ABA lige izjavio je da za njega najbolju košarku u regionalnom takmičenju igraju Budućnost i Mornar.

– Ako gledamo trenutne partije, za mene najbolju košarku igraju Budućnost i Mornar. Tim iz Podgorice se nalazi u odličnoj formi, u to nema sumnje. Nakon pauze zbog korone pokazali su u utakmici protiv Burža da mogu biti nezaustavljivi. Na svakoj poziciji imaju mnogo dobih igrača, ali posebno bih istakao Nikolu Ivanovića, koji je među najboljima u ABA ligi. Godinama pokazuje da može sam, kad se odlučuje utakmica, upravo preuzima odgovornost – kazao je Marinović za crnogorske medije.

Pročitajte još

Trener Borca je istakao da u Podgoricu ne dolaze sa belom zastavom, i da će igrati bez pritisak da po svaku cenu moraju da pobede.

– Moramo pokazati u najboljem mogućem svetlu i da budemo konkurentni. A ako nam se bude ukazala prilika u subotu veče, mi je svakako nećemo propustiti. Nemamo šta da izgubimo, a mogli bismo mnogo da dobijemo. U svakom slučaju, biće ovo još jedno veliko iskustvo za igrače, ali i mene – poručio je Marinović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike