Luka Dončić poželeo da usvoji već odraslo dete (video)

20.12.2020

13:41 >> 13:52

0

Slovenac servirao saigraču malu pakost zbog dobijene opklade

Luka Dončić poželeo da usvoji već odraslo dete (video)
Copyright Profimedia

Kad su Ameri znali da igraju fudbal?! Tom logikom se verovatno rukovodio i Luka Dončić kada je prihvatio opkladu saigrača Džejlena Bransona. Moralo se rešiti pitanje ko je bolji u FIFA igrici, a pobednik je određivao odeću u kojoj će se poraženi pojaviti na prvoj utakmici njihovog Dalasa.

Pročitajte još

Luka je, naravno, pobedio, pokazao da je veštiji u baratanju džojstikom, pa se odmah bacio na dizajniranje odeće saigraču i tada je odlučio da ga predstavi kao svog sina.

Sve se dogodilo još proletos tokom karantina, pa se rezultat opklade nije mogao ostvariti u “balonu” zbog Bransonove povrede.

Ipak, 24-godišnjeg pleja čekala je kazna. Nije mu mogao Slovenac oprostiti, već su se razlozi za osvetu povećali kada ga je Branson na društvenim mrežama prozivao da ne zna ko je legenda NFL i ekipe Dalas Kaubojsa Terel Ovens.

Zato se Branson na prvoj utakmici Meveriksa u predsezoni pojavio baš sa Ovensovim dresom na kojem je umesto prezimena stajao natpis “Lukin sin”, po izričitoj želji pobednika opklade, koji je tri godine mlađi od svog “deteta”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike