Lepše ne može: Novak iz Londona poslao Jeleni poruku i otkrio razlog više da osvoji Vimbldon (FOTO)

10.07.2021

19:28 >> 19:55

0

Autor: Adam Štulić

Nаjbolji teniser sveta slavi važan dan bez supruge

Lepše ne može: Novak iz Londona poslao Jeleni poruku i otkrio razlog više da osvoji Vimbldon (FOTO)
Copyright MN Press

Stroga vimbldonska pravila su odvojila Novaka Đokovića od porodice na dve nedelje. Zbog „mehura“ u kojem se nalaze učesnici londonskog grend slema, teniseri i teniserke su na Otvorenom prvenstvu Francuske mogli uz sebe da imaju samo tri osobe, zbog čega prvi teniser sveta nije mogao da računa na uobičajenu podršku iz svog boksa.

Da stvar bude još teža po srpskog asa, jedan veoma važan datum u njegovom privatnom životu pao je na dan uoči finalnog meča nezvaničnog prvenstva sveta u tenisu, zbog čega je supruzi Jeleni morao da se obrati putem društvenih mreža.

– Srećna nam godišnjica braka jubičak. Hvala ti ogromnoj ljubavi i podršci koju pružaš našoj porodici. Pre sedam godina na Svetom Stefanu(sa malim Stefanom u stomaku) smo započeli naše porodično putovanje koje nema kraja. Volim te – napisao je Novak na „Instagram“ profilu.

Pročitajte još

Podsetimo, prvi reket planete u nedelju od 15 časova igra finale Vimbldona protiv Matea Beretinija, a pored svih sportskih motiva, Nole je otkrio i jedan dodatni da sutra podigne jedan od najznačajnijih trofeja u tenisu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike