Legenda kritikuje teniski svet: Nemoguće je da su Federer i Nadal uvek dobri, a Novak stalno loš! Niko to ne želi da prizna!

18.09.2021

06:46 >> 08:59

0

Autor: Adam Štulić

Boris Beker objasnio neke stvari

Legenda kritikuje teniski svet: Nemoguće je da su Federer i Nadal uvek dobri, a Novak stalno loš! Niko to ne želi da prizna!
Copyright Novak Đoković AP Photo/Frank Franklin II

Legendarni nemački teniser Boris Beker jedan je od retkih koji otvoreno stoji na strani Novaka Đokovića. Dok se svetski mediji i teniska javnost utrkuju da pronađu i najmanju trunku da bi „opleli“ po najboljem teniseru sveta, nekadašnji Noletov trener jasno ističe da takav odnos nije fer.

– Novak je takmičar koji se ponaša „loše“ samo na terenu. Ali, ko se ne ponaša? Javnost i mediji moraju da se naviknu na činjenicu da ne postoje samo dva tenisera koji imaju odlične ljudske i igračke kvalitete, već ih je trojica – jasno aludira Beker na neravnopravan odnos koji srpski as ima u odnosu na najveće rivale.

Pročitajte još

– Nemoguće je da su Rodžer i Rafa uvek dobri momci, a Novak stalno loš. To nije fer! Đoković ima simpatičnu stranu, ali to se uvek gura pod tepih, niko to ne želi da prizna. Nadam se da će reakcija publike i njegov govor u finalu US Opena konačno osigurati da se na Novaka gleda u drugačijem svetlu i da će se prema njemu ponašati poštenije nego dosad – istakao je Boris Beker.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike