Lalatović bez dlake na jeziku: Možete da me smenite za pet minut, kidam svoje zdravlje za ovaj klub

01.03.2021

14:48

0

Autor: Milan Nastić

Trener Vojvodine otvorio dušu

Lalatović bez dlake na jeziku: Možete da me smenite za pet minut, kidam svoje zdravlje za ovaj klub
Copyright MN Press

Nenad Lalatović izjavio je da čelnici Vojvodine, na čelu sa predsednikom Dragoljubom Samardžićem, mogu da ga smene za pet minuta, ako to žele. On se osvrnuo na kaznu, napominjući da nema razloge za tako nešto, jer ništa nije loše uradio.

Ja kažem javno, ništa nisam uradio. Nikog nisam blatio, ni pomenuo imenom. Jedina moja greška je što sam tražio pare za ove ljude koji rade ovde, za igrače. Možda se tu neko uvredio, možda se neko pronašao u tim rečima. Kad sam pričao, tada pare nisu date. Sad su dobili neke pare. Zaposleni u klubu su na neki način to očekivali od mene. Ja znam da to nije na meni. Ali nisam naštetio mom klubu. Ja Vojvodinu volim. Prvi put su sa mnom igrali Evropu, sad kad sam se vratio, opet nije bila sjajna situacija. Nenad Lalatović je pomogao i te kako Vojvodini, da igra kvalitetan fudbal, da osvoji trofej, da igra Evropu. Da svaki navijač bude srećan… Ne znam šta oni žele sa mnom. Niko mi ništa još nije rekao. Jeste mi predsednik onako u prolazu rekao: ’Nemoj ti da pričaš, to nema veze s tobom’. Niko me nije zvao. Nek sazovu Upravni odbor, da sednemo, popričamo, nek kažu ’ovo iskače iz tvog dela posla’. Nema problema – kazao je Lalatović.

Pročitajte još

On se osvrnuo i na mogućnost da bude smenjen, ali kako kaže, spreman je i na takvu odluku čelnika kluba.

– Mogu i sad za pet minuta ako hoće. Neka oni rade prelazni rok. Ugovor mi ističe za dva meseca, ako se plaše da se ugovor sa mnom produži – ne mora ako to ne žele. Ja ostajem samo ako svi to budu želeli. Ako me deo Uprave ne bude želeo, nema problema. Ne moraju ovako da se brukaju. Da pred ovako bitnu utakmicu remete igrače. Da sad oni razmišljaju o meni. Jer moji igrači su vezani za mene, kao i ja za njih. Svi dolaze u kancelariju kod mene pitaju: ’Šefe, šta se dešava. Šta ste pogrešili? – poručio je trener Vojvodine.

Nenad Lalatović je istakao da se mnogo žrtvovao za ovaj klub i da su to navijači prepoznali.

– Kidam svoje zdravlje za ovaj klub. To svaki navijač vidi. Bruka i sramota bi bila da dva meseca pre isteka ugovora ulazimo u neki proces. Što sam tražio plate za ljude koji jedva preživljavaju, spajaju kraj s krajem?! Neću dalje u polemiku. Hoću da idem u miru, tiho, bolje je tako poznajući moj temperament. Volim ovaj klub, volim ga više od mnogih od njih. Ja sam ispisao istoriju ovog kluba. I mnogo godina će proći da me neko nadmaši – zaključio je Lalatović.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike