Kulja ljubomora: Francuz napao Đokovića zbog odluke koju Novak nije doneo!

09.01.2021

10:38

0

Autor: D. B.

Čudna izjava 72. igrača na svetu

Kulja ljubomora: Francuz napao Đokovića zbog odluke koju Novak nije doneo!
Copyright Profimedia

Činjenica da će Novak Đoković dvonedeljni karantin po dolasku u Australiju, gde će se nadmetati na ATP kupu i Australijan openu, provesti u Adelejdu, a ne u Melburnu dala je za pravo nekim teniserima da ga otvoreno napadu!

Bez obzira što Novak nije jedini koji će biti u ovoj pozciji (uz najboljeg tenisera sveta u Južnoj Australiji boraviće u Rafael Nadal i Dominik Tim, ali i Serena Vilijams, Naomi Osaka i Simona Halep), Francuz  Žeremi Šardi, trenutno 72. igrač na ATP listi je putem “Ekipa” osuo drvlje i kamenje na svetskog broja 1.

– To da će se tri najbolja naći u Adelejdu, a ne u Melburnu, za sve nas je došla pravo niotkuda. Oni će imati teretanu u hotelu i tu će moći dodatno da rade. To im neće ulazi i onih famoznih pet sati koliko ćemo mi ostali smeti da provodimo van hotelske sobe. Čini mi se da će oni tamo imati normalan trening i život – besneo je Šardi.

Ipak, da li je to baš tako? Prema saznanjima koje donosi list “Ejdž” teniserke i teniseri, kao i njihovi stručni štabovi, koji budu boravili u Adelejdu biće smešteni u hotelu sa četiri i po zvezdica koji se nalazi u samom centru grada.

Šardi nije uzeo u obzir još jednu stvar koja bi mogla da napravi veliki problem. Naime, ukoliko se poveća broj obolelih u Adelejdu Đoković, Nadal, Tim, Vilijamsova, Halepova i Osaka mogli bi da se nađu u problemu ukoliko vlasti odluče da zatvore granice ove savezne države. U tom momentu bi bilo vrlo teško da se igrači i njihovi stručni štabovi prebace iz Južne Australije u državu Viktorija gde se nalazi Melburn gde se igra i ATP kup i Australijan open.

Pročitajte još

Podsetimo odluku da po tri najbolje teniserke i tenisera budu u Adelejdu doneta je zbog toga što je Melburn već imao problema da primi sve u karantin, pa su organizatori odlučili da deo bude smešten u potpuno drugu državu. Vlasti Južne Australije prvo nisu želeli da prime igrače i igračice, ali su se predomislili kada im je obećano da će se ogranizovati dva egzibiciona duela i da će na njima učestovovati po troje najboljih na svetu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike