Krstajić otkrio: Kako Zvezda i Partizan moraju biti zadovoljeni u reprezentaciji Srbije

28.02.2021

11:50 >> 11:51

0

Autor: Milan Nastić

Tako to funkcioniše u stručnom štabu Orlova

Krstajić otkrio: Kako Zvezda i Partizan moraju biti zadovoljeni u reprezentaciji Srbije
Copyright MN Press

Trener TSC Mladen Krstajić izjavio je da u stručnom štabu reprezentacije Srbije uvek mora da bude balans, odnosno da jedan bude iz Crvene zvezde, a drugi iz Partizana.

– Da razjasnimo to u vezi s Muslinom, jer to mnogi vole da mi spočitavaju. Mene su doveli Kokeza i pokojni Bunjevčević, a ne Muslin! Da znate za ubuduće, u reprezentaciji kad dođe novi selektor, pomoćni moraju biti kompenzacija. Jedan iz Zvezde, drugi iz Partizana. Da imaš balans! Eto, da javnost sazna nešto što dosad nije znala. To je ono što nije normalno. Zamisli da u nemačkoj reprezentaciji bude jedan iz Bajerna, a drugi iz Dortmunda. Kod nas je drugačije – kazao je Krstajić za Kurir.

Pročitajte još

On se osvrnuo i na to kako je sve bio u fudbalu, od igrača, trenera, selektora, direktora.

– Igrač, direktor, predsednik, selektor, sada trener. To znači, gleda me Bog, a ne bežim od izazova. Jednom prilikom, jedan voditelj je rekao, kad sam preuzeo reprezentaciju, ludi Bosanac je prihvatio da bude selektor. A što da ne prihvatim? Nisam prihvatio da budem kardiolog, već selektor. Nisam imao iskustvo. Jok! A šta, Lampard je u Čelsiju imao iskustvo. Hajde, sad! Ceo život se bavim fudbalom. Šta znači selektor? Selektiram najbolje igrače, imam tim stručnjaka oko sebe i to je to – zaklkjučio je Krstajić.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike