KRAJ: Partizanova trojka protiv Napretka (foto, video)

06.02.2021

15:30 >> 17:55

0

Autor: Adam Štulić

Crno-beli slavili na stadionu u Humskoj na otvaranju prolećnog dela sezone

KRAJ: Partizanova trojka protiv Napretka (foto, video)
Copyright MN press

Dvomesečna pauza je završena, fudbal se ponovo kotrlja na terenima Linglong Superlige.

Prolećni deo sezone fudbaleri Partizana otvorili su trijumfom na stadionu u Humskoj, gde su protiv Napretka nastavili trijumfalni niz započetak u finišu prošle kalendarske godine – 3:0.

Izabranici Aleksandra Stanojevića u seriji su od devet pobeda (osam prvenstvenih) posle duela sa jednim od, poslednjih sezona već tradicionalno, neugodnih rivala.

Pročitajte još

90′ – KRAJ

Partizan je slavio na otvaranju prolećnog dela sezone 3:0 protiv Napretka.

80′ – POKUŠAJI SA DISTANCE

U 78. minutu umesto Zdjelara u igru je ušao Lazar Pavlović i odmah je mladi vezista zapretio gostima. Šutirao je sa dvadesetak metara, ali preslabo za Ostojića. Dva minuta kasnije crno-belima je zapretio Marijanović, ali je lopta posle njegovog šuta otišla daleko pored stative.

74′ – NOVE PROMENE

Po jedna promena na obe strane. Asana je zamenio Bajbek, dok je god gostiju Kočić ustupio mesto na terenu Zonjiću.

70′ – GOOOL, MARKOVIĆ STAVLJA TAČKU (VIDEO)

Crno-beli u 70. minutu overavaju tri boda na prolećnoj premijeri. Sve su odradili rezervisti Suma i Marković. Omaleni vezista je sjajno proigrao ofanzivca koji se nalazio u kaznenom prostoru rivala iskosa sa leve strane. Marković je primio loptu, napravio korak dva ka sredini kaznenog prostora i onda preciznim udarcem sa destak metara po zemlji pogodio bliži ugao Ostojićevog gola.

61′ – TROSTRUKA IZMENA STANOJEVIĆA

Aleksandar Stanojević je napravio trostruku promenu. Umesto Jovića na terenu je Marković, Jojić je zamenio Šćekića, dok je Suma ušao umesto Natha.

58′ – GREŠKA BEZ KAZNE

Veliku grešku napravio je Šćekić, na dvadesetak metara od gola Napretka dao je Kočiću loptu u noge. Mladi fudbaler je povukao kontru, pretrčao je ceo teren, ali je pred kaznenim prostorom crno-belih pogrešio, umesto da proigra nekog od slobodnih saigrača, odlučio je da sam završi akciju i šutirao je traljavo pored gola.

MN Press

51′ – PRETI NATHO

Prepustili su crno-beli svesno loptu rivalu i vrebaju neku grešku kako bi ih ugrozili. U 51. minutu Natho je izveo slobodan udarac sa dvadesetak metara, prebacio je živi zid, ali je golman Napretka uspeo da odbrani.

46′ – JEDNA PROMENA

Počelo je drugo poluvreme. U ekipi gostiju napravljena je jedna promena, umesto mladog Labana na terenu je Tomić. Crno-beli su na nastavak meča izašli u sastavu koji je počeo duel.

45′ – POLUVREME

Tek što je istekao 45. minut glavni arbitar Milan Milanović je odsvirao kraj prvog poluvremena.

40′ – GOOOL. PARTIZAN DUPLIRAO PREDNOST (VIDEO)

Crno-beli od 40′ minuta vode 2:0 golom Filipa Holendera. Asano je presekao dodavanje gostiju na desnoj strani, na tridesetak metara od gola, sjano je izbacio u prazan prostor mađarskog reprezentativca, koji je iskosa sa desne strane, sa desetak metara, šutirao po zemlji i pogodio kontraugao gola Napretka.

33′ – MIRNO

Nema mnogo dešavanja na terenu stadiona u Humskoj. Deluje da su crno-beli posle vodećeg gola malo smanjili gas, Kruševljani su koliko toliko uspostavili terensku ravnotežu, ali ne uspevaju da ozbiljnije zaprete Stojkoviću.

24′ – NAPREDAK SE OSLOBODIO

Posle gola crno-belih gosti su se oslobodili pristika i imali su nekoliko obećavajućih izlazaka na polovinu rivala. Najbolju šansu imali su na isteku 25. minuta, kada je Melunović šutirao glavom, ali pred stative.

MN Press

14′ – GOOOL, VODI PARTIZAN (VIDEO)

Partizan vodi od 14. minuta golom mladog Jovića. “Partizanovo dete” je u prvom meču kao starter u crno-belom dresu postigao pogodak, krunisavši sjajnu akciju Natha i Asana.

12′ – DOBRA PRILIKA ZA CRNO-BELE

Najbolja akcija crno-belih u dosadašnjem toku meča. Obradović je dobro prošao po levoj strani, uputio je odličan centaršut prema Nathu, koji je sa osam metara šutirao glavom, ali pravo u golmana Napretka.

6′ – PARTIZAN OPASNIJI

Uvod meča protekao je u inicijativi crno-belih. Imali su domaći u prvih šest minuta nekoliko obećavajućih situacija, ali su gosti uspeli da se odbrane. Pokušavali su Asano iskosa sa desne strane, Natho iz slobodnog udarca sa nešto više od 20 metara…

MN Press

1′ – POČEO MEČ

Prvi su sa centra krenuli gosti, koji će u prvom poluvremenu napadati ka gol ispod južne tribine.

17.04′ – PODRŠKA ZA STEVANOVIĆA (VIDEO)

Mladi golman Partizana Nemanja Stevanović u subotu je operisao povređeno rame, a pred početak duela sa Napretkom, kapiten crno-belih Vladimir Stojković je izašao s njegovim dresom u rukama, kao znak podrške.

17.30′ – SASTAVI

PARTIZAN: Stojković, Miljković, S. Marković, Vujačić, Obradović, Zdjelar, Šćekić, Asano, Natho, Jović, Holender.

NAPREDAK: Ostojić, Laban, Milovanović, Marinković, Spremo, Marjanović, Kostić, Kočić, Melunović, Milunović, Čečarić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike