KRAJ: Partizanova šestica u Inđiji (VIDEO)

26.02.2021

11:31 >> 14:53

0

Autor: Adam Štulić

Crno-beli u premijernom meču 24. kola Superlige Srbije upisali 12. uzastopni trijumf

KRAJ: Partizanova šestica u Inđiji (VIDEO)
Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana uspešno su položili još jedan ispit u Linglong Superligi Srbije.

Izabranici Aleksandra Stanojevića su dvocifrenu seriju pobeda nastavili na ubedljiv način u Inđiji, gde su slavili najubedljiviji trijumf ove sezone 6:0.

Crno-beli su ostvarili 12. uzastopnu prvenstvenu pobedu.

Pročitajte još

90′ – GOOOL, KRAJ

Vujačić postiže gol za 6:0. Čim su domaći krenuli s centra, Simović je odsvirao kraj. Jović je izveo korner sa desne strane, lopta se od stative posle Bajbekovog šuta glavom odbila do štopera Partizana, koji je sa nekoliko metara vratio u gol.

85′ – STOJKOVIĆ

Morao je kapiten Partizana prvi put na ovom meču da interveniše. Bastajić je odlično šutirao sa dvadesetak metara, lopta je išla u sam ugao gola crno-belih, ali je iskusni čuvar mreže paradom uspeo da odbrani i izbije loptu u korner, posle kojeg nije bilo opasnosti po Partizan. Prethodno je Bastajića zamenio Jobe.

78′ – GOOOL

Peti gol za crno-bele u Inđiji postigao je mladi Jović. Lazar Pavlović je poslao loptu na levu stranu, ponovo defanzivci Inđije nisu dobro reagovali na dugu loptu, koja je došla do mladog ofanzivca Partizana, koji je u maniru iskusnog strelca savladao Jovičića.

64′ – NOVE PROMENE

Stanojević je napravio poslednje dve promene. Lazar Pavlović je zamenio Jojića, a Bajbek Asana. Prethodno su u domaćem timu na teren ušli Pantelić, Ilić i Jovanović, umesto Đorđevića, Dimitrova i Neškovića.

53′ – TROSTRUKA IZMENA

Stanojević je napravio trostruku promenu. Jović je zamenio Markovića, Holender je ušao u igru umesto Štulića, dok je Suma na terenu zauzeo Nathovu poziciju.

51′ – GOOOL (VIDEO)

Posle dve asistencije, Asano postiže i gol. Odigrao je Japanac dupli pas na Nathom, tandem Partizana je izbacio kompletnu odbranu rivala, pa Asanu nije bilo teško da pošalje loptu u mrežu pored istrčalog Jovičića.

46′ – PROMENA

Nastavljen je meč u Inđiji. U ekipi Inđije izvršena je jedna promena, Riznića je zamenio Đurić. Stanojević nije ništa menjao u sastavu u odnosu na početak meča.

45+2 – GOOOL, POLUVREME (VIDEO)

U poslednjem sekundu prvog poluvremena Partizan stiže i do trećeg gola. Strelac je Jojić. Dmaći su imali aut na svojoj polovini, očekivao se poslednji zvižduk Novaka Simovića. Lopta je došla do Jovičića, koji se poigravao sa Nathom i potom loše dodao loptu do saigrača. Asano je to iskoristio, presekao dodavanje i potom uposlio Jojića, kojem je preostao lakši deo posla da sa desetak metara plasira loptu u mrežu rivala. Simović je istog sekunda odsvirao kraj prvog poluvremena.

41′ – GOOOL (VIDEO)

Partizan je duplirao prednost u Inđiji golom Lazara Markovića. Akciju je započeo Stojković, domaći fudbaleri su u većem broju bili na polovini crno-belih pošto su imali slobodan udarac, posle deganžmana golmana Partizana Kami je loše intervenisao glavom, spustivši loptu na nogu Asanu. Japanc je sjajno proigrao Markovića u prazan prostor, posle čega je ofanzivcu Partizana preostalo samo da kruniše asistenciju saigrača.

34′ – INĐIJA PRETI SA DISTANCE

Trude se fudbaleri Inđije kad god mogu da ugroze Stojkovića, ali nekoliko šuteva sa distance nisu zahtevali intervenciju Partizanovog kapitena. Najbliži golu domaći su bili u 36. mintu, kada je posle kornera sa desne strane Aleksić šutirao glavom u spoljni deo mreže.

25′ – VUJAČIĆ

Zapretio je Partizan i iz prekida. Jojić je izveo korner sa desne strane, Vujačić se dobrom kretnjom oslobodio čuvara, ostao sam, ali je lopta posle njegovog šuta glavom otišla malo pored stative.

21′ – ŠTULIĆ

Nova prilika za crno-bele. Kombinovali su Asano i Štulić ispred kaznenog prostora Inđije, mladi napadač je izdržao duel sa jednim protivničkim igračem, koji mu je dovoljno zasmetao prilikom šuta da Jovičić upiše još jednu intervenciju.

14′ – MARKOVIĆ

Nije se Partizan zadovoljio ranim vođstvom, pokušavaju crno-beli da postignu i drugi gol. Marković je imao dobru priliku, ali nije najbolje šutirao iz izgledne situacije, pa je Jovičić lako intervenisao.

7′ – GOOOL (VIDEO)

Partizan vodi golom Natha iz penala. Prethodno su sve odradili Lazar Marković i Obradović. Ofanzivac crno-belih je gurnuo loptu u prazan prostor, a iskusni levi bek je utrčao ispred Aleksića, koji ga je zakačio po nogama, pa je Simović opravdano pokazao na belu tačku.

3′ – VELIKA ŠANSA ZA PARTIZAN

Veliku priliku je propustio mladi Štulić. Na ivici kaznenog prostor bio je jači u duelu sa defanzivcem Inđije, iskosa sa leve strane je usamljen ušao u kazneni prostor, ali je onda veoma loše šutirao u situaciji jedan na jedan sa golmanom domaćih.

1′ – POČEO MEČ

Počeo je duel u Inđiji, prvi su sa centra krenuli fudbaleri domaćeg tima.

12.30′ – SASTAVI

INĐIJA: Jovičić, Aleksić, Čalov, Kami, Protić, Đorđević, Škorić, Riznić, Nešković, Bastajić, Dimitrov.

PARTIZAN: Stojković, Miljković, S. Marković, Vujačić, Obradović, Šćekić, Jojić, L. Marković, Natho, Asano, Štulić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike