KRAJ: Lacio uzeo bod u Sankt Peterburgu, Bašakšehir srušio Mančester (video)

04.11.2020

17:00 >> 20:12

0

Autor: Adam Štulić

Odigrane prve utakmice drugog dana trećeg kola Lige šampiona

KRAJ: Lacio uzeo bod u Sankt Peterburgu, Bašakšehir srušio Mančester (video)
Copyright 24sedam

Prvi dan trećeg kola Lige šampiona bio je veoma efikasan. Na osam utakmica postignuto je 35 golova, a posebno raspoloženi bili su fudbaleri Borusije Menhengladbah, Bajerna i Liverpula.

Da bi slično moglo da se ponovi i večeras nagovestili su, u prvim utakmicama dana, Zenit – Lacio, koji su igrali 1:1, odnosno Bašakšehir i Mančester junajted, koji je u Istanbulu poražen 2:1.

20.46′ – KRAJ

Istorijska pobeda Bašakšehira, koji je savladao Mančester junajted 2:1.

20.44′ – POMOĆNI SUDIJA “SPASAO” SMS

U četvrtom minutu nadokande vremena Zenit je postigao gol, ali je on poništen zbog ofsajda Dzjube. Svemu pre prethodila velika greška Sergeja Milinkovića Savića, čije je poprečno dodavanje presečeno na tridesetak metara od gola Lacija. Utakmica u Sankt Peterburgu je završena nerešenim rezultatom 1:1.

20.42′ – POČELO ZAUSTAVNO VREME

U Sankt Peterburgu će se igrati četiri, a u Istanbulu još tri minuta.

20.38′ -PRILIKA ZA SERGEJA

Odlično je srpski reprezentativac šutirao sa ivice kaznenog prostora u 87. minutu, posle jedne odbijene lopte, ali pored gola.

20.32′ – GOOOL, LACIO IZJEDNAČIO (VIDEO)

U 83. minutu Kaisedo poravnava rezultat u Sank Peterburgu. Aćerbi je centrirao sa leve strane, Lovren se u kaznenom prostoru okliznuo u odsusnom momentu, lopta je došla do Kaiseda, koji je preciznim udarcem, sa desetak metara, savladao Keržakova.

20.29′ – NAJBOLJA PRILIKA ZA LACIO

Korea je u 79. minutu sve sam uradio. Vukao je loptu nekoliko metara, izdržao par duela i kada je ušao u kazneni prostor ostao je bez snage, pa je njegov pokušaj Keržakov uspeo da odbrani.

20.26′ – NOVA DUPLA PROMENA U JUNAJTEDU

U 76. minutu Rašforda je zamenio Grinvud, dok je Fosu Mensa ušao na teren umesto Van Bisake. U 79. minutu je u ekipi Zenita Krugovoj zamenio Žirkova.

20.15′ – KAVANI I POGBA U IGRI

Dvostruka izmena u Mančesteru. Pogba je zamenio Van de Beka, dok je Kavani u igri umesto Mate. Trener košarkaša Anadolu Efesa Ergin Ataman posmatra duel Bašakšehira i Mančester junajteda.

20.12′ – ZICER ZA ZENIT

Kakva prilika za Zenit u 62. minutu. Tek što je ušao u igru, Mostovoj je uradio sve sam, prošao je po levoj strani između tri igrača Lacija, ušao u kazneni prostor, i kada se očekivalo da će proigrati usamljenog saigrača na petercu, odlučio se za šut iz teške pozicije, posle kojeg je lopta otišla pored gola.

20.09′ – ŽUTI KARTON ZA MILINKOVIĆ SAVIĆA

Srpski reprezentativac dobio je žuti karton u 59. minutu, zbog faula prilikom duela u skoku. U istom minutu dvostruka izmena u Laciju. Murićija je zamenio Kasiedo, dok je Fares ušao u igru umesto Pereire.

20.08′ – PRILIKA ZA JUNAJTED

U 56. minutu pokušao je Bruno Fernandeš iz slobodnog udarca, ali je njegov pokušaj sa dvadesetak metara, malo iskosa sa desne strane, zaustavio golman turskog tima.

20.05′ – PRVA PROMENA U LACIJU

U 52. minutu prva promena Inzagija. Kataldi je zamenio Parola.

19.56′ – POČELO DRUGO POLUVREME

Počelo je drugo poluvreme na oba meča. U Sankt Peterburgu nije bilo promena u sastavima u odnosu na početak meča, dok je Solskjer umesto Tuanzebea, ubacio Mektomineja.

19.41′ – POLUVREME

Završena su prva poluvremena u Sankt Peterburgu i Istanbulu. Zenit vodi protiv Lacija 1:0, dok Bašakšehir ima prednost u duelu s Mančester junajtedom 2:1.

19.39′ – GOOL, VRAĆAJU SE “ĐAVOLI” (VIDEO)

U 43. minutu Junajted dolazi do gola. Luk Šo je uradio najveći deo posla na levoj strani, uputio je upotrebljiv centaršut na peterac, gde se našao usamljeni Marsijal, koji je loptu glavom sproveo u mrežu.

19.37′ – GOOOL, JUNAJTED U “NOKDAUNU” (VIDEO)

Bašakšehir u 40. minutu duplira prednost, strelac je Višća. Najveći krivac za gol turskog tima je Huan Mata. Iskusni Španac je loše primio loptu na sredini terena, Turuč mu je oduzeo, povukao je po levoj strani i uputio centaršut po zemlji. Ba je na ivici kaznenog prostora preskočio loptu, ona je došla do usamljenog Višće, kojem nije bilo teško da savlada Hendersona.

19.27′ – PRILIKA ZA ALEKSIĆA

Malo je nedostajalo da Bašakšehir duplira prednost. Posle odličnog centaršuta sa leve strane, Danijel Aleksić je natrčao na loptu i sa sedam, osam metara šutirao glavom, ali je golman Junajteda bio dobro postavljen i uspeo je da interveniše. Junajted od primljenog gola pokušava na sve načine da dođe do izjednačenja, ali defanzivci turskog tima, zasad, bez velikih problema odbijaju sve nalete gostiju.

19.26′ – GOOOL, VODI ZENIT (VIDEO)

Ruski tim je došao do vođstva u 32. minutu, strelac je Jerohin, posle sjajne kombinacije nekoliko igrača Zenita u kaznenom prostoru Lacija.

19.13′ – ZENIT MALO KONKRETNIJI NA POČETKU

Zenit je, možda i očekivano, nešto ofanzivniji na startu meča. Prvi ozbiljniji pokušaj imao je Ozdoev u 18. minutu, ali je lopta posle njegov pokušaja sa dvadesetak metara otišla preko gola.

19.08′ – GOOOL, VODI BAŠAKŠEHIR (VIDEO)

Turci vode od 13. minuta, strelac je Ba. U jeku ofanzive Mančester junajteda, iz kornera za goste, “sevnula” je kontra Bašakšehira, u kojoj je velikog udela imala i katastrofalna postavka “đavola”. Ba je bio ispred svih fudbalera Junajteda, primio je loptu na svojoj polovini i istrčao s njom u nogama do kaznenog prostora rivala, odakle je rutinski poslao pored istrčalog Hendersona.

19.05′ – PRETI MANČESTER

Prva dva konkretnija pokušaja na mečevima koji su u toku, imali su fudbaleri Mančester junajteda, ali šutevi Bruna Fernandeša u šestom i Šoa u 10. minutu bili su neprecizni.

18.59′ – PRVI ŽUTI KARTON

Posle samo pet minuta igre, fudbaler Lacija Akpro je “zaradio” žuti karton. Kuzjaev je “požuteo” dva minuta kasnije.

18.55′ – POČELI MEČEVI

Počele su utakmice u Sankt Peterburgu i Istanbulu.

18.25′ – SASTAVI

Bašakšehir – Mančester junajted

Zenit – Lacio

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike