Košarkaši FMP su i krvarili, ali nisu uspeli: Igokea slavila u Železniku

06.03.2021

15:10

0

Autor: Adam Štulić

Tim iz Aleksandrovca ostvario važan trijumf u borbi za plasman u plej-of

Košarkaši FMP su i krvarili, ali nisu uspeli: Igokea slavila u Železniku
Copyright MN Press

Dali su košarkaši FMP sve od sebe da izbegnu poraz, pojedinci su bukvalno krvarili za trijumf, ali je Igokea bila prejaka. U premijernom meču 20. kola regionalnog takmičenja, izabranici Dragana Bajića slavili su u Železniku 87:82 (21:20, 29:21, 28:17, 9:24) i napravili veliki korak ka mestu koje na kraju ligaškog dela sezone vodi u plej-of.

Trudili su se “panteri” da izbegnu poraz, kojim su ostali u zoni borbe za opstanak u elitnom rangu regionalne lige, ali su gosti, na njihovu žalost, bili preveliki zalogaj u ovom trenutku.

Košarkaši FMP su u uvodnoj deonici uspeli da ispraraju gostima iz Aleksandrovca, koji su sjajnom završnicom prvog poluvremena nagovestili konačan epilog meča. Serijom 14:3, Igokea je u finiš druge deonice ušla sa plus 11, da bi u pretposlednjem kvartalu osvajač Kupa BiH završio započeti posao – 78:58, 30. minut).

Pročitajte još

Igose su do trijumfa predvodili Grej sa 19 poena, Atić sa 12, te Pot, Ilić i Talić sa po 10. Kod “pantera”, najefikasniji je bio Hends sa 21 poenom, Đorđević je dodao 15, dok je Lazarević uz 14 poena, meč završio i sa rasečenom arkadom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike